Tisztelt Szakértő!

Jelenlegi tehermentes lakásunkat szeretnénk eladni. Jelenleg kb. 9 millió forintért mennek el a hasonló lakások. 13 millió forintért szeretnénk családi házat venni úgy, hogy az eladásra szánt ingatlan vételárának 10%-át nem a házvásárlásra szeretnénk fordítani.

Mi lehet számunkra a megfelelő megoldás? Mindkettőnk munkabére nettó 115.000 Ft.

Segítségüket előre is köszönjük!
Barbi

Kedves Barbi!

Úgynevezett áthidaló hitel felvételével van lehetőség a vásárolni kívánt lakás vételárának finanszírozására a meglévő lakás értékesítése előtt.

Lakáscsere esetén az újabb ingatlan megvásárlásához Bankpartnerünk 2 éves türelmi idejű lakáshitelt kínál. A türelmi idő alatt Önnek nem kell sem hiteldíjat, sem tőketörlesztést fizetnie. A hitel fedezete az értékesítésre szánt ingatlan. A meglévő lakás eladásából származó bevételből a 2 éves türelmi idő alatt a tartozás díjmentesen visszafizethető.

E hiteltermék kondícióinak megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ezt követően Hitelszakértőink készséggel tájékoztatják Önt a további részletekről!

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

T. Hitelnet!
Áruljuk a lakásunkat. Találtunk egy nekünk megfelelőt. Kaphatunk 2 millió áthidaló kölcsönt, ha a lakáson még van 4 millió hitel?
Üdvözlettel: Enikő

Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan hitel, hogy vásárolnék egy ingatlant, de a sajátomat még nem tudtam eladni. Tehát valami átmeneti hitelféle. És még valamennyi összegem maradjon, hogy el tudjak költözni a másik ingatlanba!

Tisztelt Hitelnet!
Tanácsukat szeretném kérni áthidaló hitel vonatkozásában. 17.500.000.- Ft-ot lenne szükséges felvennem, melyre az eladandó ingatlanom bőségesen fedezetet nyújt. (Örülnék, ha a célingatlant nem kellene bevonni a hitelkonstrukcióba.)
A kamatteher törlesztését havi konstrukcióban vizsgálva, és a futamidő végén egy összegben fizetve is érdekelne az eredmény.
Kérem szíves segítségüket az ajánlat elkészítésében.
Köszönöm!

Tisztelt Címzett!
A kérdésem az, hogy milyen megoldást tudnának javasolni arra, hogy a jelenlegi házunkat szeretnénk eladni és egy másikba költözni, viszont ameddig ezt nem tudjuk eladni nem tudunk lépni. Tehát egy áthidaló kölcsönre lenne szükségünk ingatlanfedezettel. Én BAR listás vagyok, a párom vállalkozó, az édesapám nyugdíjas és mellette őstermelő (viszont Neki van ingatlan a nevén). Van lehetőség az Ő részükre felvenni hitelt, úgy, hogy én vagyok az ingatlan tulajdonosa?
Válaszát előre is megköszönve,
Üdv,
Vivien

Szeretnénk újépítésű házat vásárolni, ami 15 millió. Két gyerekünk van. Szeretnénk szocpolt felvenni. Mennyi önerőre lenne szükségünk ahhoz, hogy kapjunk lakáshitelt?

Egy könnyűszerkezetes családi házat szeretnénk megvásárolni, melynek ára 13 M Ft. Jelenlegi lakásunkat még nem tudtuk eladni, 12 M Ft az ára, ezért áthidaló kölcsönre lenne szükségünk. Lehetséges-e így, ebben a felállásban az áthidaló kölcsön és kell-e hozzá még egyéb kölcsönt is felvennünk, hogy a 13 M Ft meglegyen?