A Hitelnet országos hiteltanácsadó hálózat hitelszakértői több éves banki, hitelezési tapasztalattal rendelkeznek. A személyes megbeszélések, tárgyalások során Ön tanácsadónknak elmondja, hogy mekkora összegű és milyen célú hitelt szeretne felvenni, milyen szempont alapján tekinti Ön a felvenni kívánt hitelt a legkedvezőbbnek.

Szakértőnk ezt követően részletes, összehasonlító elemzéseket készít az Ön elvárásainak leginkább megfelelő banki hitelajánlatokból. Összehasonlításainkban bemutatjuk az egyes kondíciókat minden részletre kiterjedően.

 • Mennyi lenne a havi törlesztő részlet.
 • Mekkora a kamatperiódus mértéke, azaz meddig lesz biztosan állandó a törlesztési kötelezettség.
 • Mennyibe kerül a hitelfelvétel, milyen költségekkel számolhat, a folyamatos banki akcióknak köszönhetően mennyit tud az adott pillanatban megtakarítani.
 • Milyen papírok, dokumentumok szükségesek a hiteligénylés elindításához?
 • Meddig tart a hiteligénylés folyamata, várhatóan mikor fogja a felvenni kívánt hitelt megkapni.

Javaslataink alapján a végső döntést Ön hozza meg, számításainkkal mi csak segítünk a legkedvezőbb banki ajánlat kiválasztásában. Természetesen a döntés meghozatalát követően a teljes körű banki ügyintézés már a mi dolgunk, Önnek nem kell sorban állni és a papírok kitöltésével bajlódnia. És mindez Önnek egy fillérjébe sem kerül.

MOL BLUE üzemanyagkártya akció

1. A részvétel módja

A www.hitelnet.hu oldalon keresztül igényelt és a C&I Hitelnet Kft. hitelszakértő alvállalkozójának segítségével (továbbiakban: Hitelszakértő) felvett lakáscélú hitel esetén ajándékkal jutalmazzuk bizalmát!

A folyósított hitelösszegtől függő MOL BLUE üzemanyagkártyát adunk ajándékba:

Folyósított hitelösszegMOL üzemanyagkártya
Ft-tólFt-ig
5.000.00010.000.00010.000
10.001.00015.000.00015.000
15.00.000100.000.00020.000

Az akcióban részt vevő partner pénzintézetek:

BankLakáscélú jelzáloghitel
Budapest BankIgen
CIB BankIgen
Erste BankIgen
K&H BankIgen
OberbankIgen
SopronbankIgen
Unicredit BankIgen
SberbankIgen
OTP BankIgen

2. Az akció időtartama

Az akció a 2016. 05.20 – 2016.08.31. között a hitelnet.hu oldalon keresztül elindított kapcsolatfelvételekre/ Igénylési szándék elküldésére és a hitelkérelem leadásától számított 3 hónapon belül, de legkésőbb az akció visszavonásától számított 3 hónapon belül folyósított lakáscélú hitelekre vonatkozik.

3. Az akcióban történő részvétel feltételei

Az ajándék MOL BLUE üzemanyagkártyára abban az esetben válik jogosulttá, ha az alábbi feltételek mindegyike maradéktalanul teljesül:

 • Lakáscélú hiteligénylés elküldése a www.hitelnet.hu oldalon keresztül az 1. pontban megjelölt valamely jelzáloghitel termék vonatkozásában.
 • Hitelkérelem benyújtásra kerül Hitelszakértőnk által a fenti pénzintézetek valamelyike felé.
 • Szerződéskötés az igényelt hitel vonatkozásában a kiválasztott pénzintézettel, valamint a lakáscélú hitel folyósítása.
 • Legalább 2.000.000 Forint szerződéses összegű lakástakarék-pénztári szerződés kötés Hitelszakértőnk közreműködésével és a Megtakarítási időszak* elkezdése.
 • Az igénylő és az adós/adóstárs személye megegyezik.
 • Az igényelt termékhez kapcsolódó valamennyi egyéb feltétel teljesül.
 • Az akció feltételeit tartalmazó szerződés aláírásra került.

4. Az ajándék átadás módja és határideje

A MOL BLUE üzemanyagkártya átadása személyesen Hitelszakértőnk által történik.

Az üzemanyagkártya átadásának határideje a kölcsön folyósításától vagy az LTP Megtakarítási időszakának* megkezdésétől számított 90 napon belül történik.

A C&I Hitelnet Kft kizárja annak felelősségét, ha a MOL BLUE üzemanyagkártya átadására azért nincs lehetőség, mert az adós szóbeli vagy írásbeli egyeztetést követően nem jelenik meg az egyeztetett időpontban/helyszínen.

5. Egyebek

Nem jogosult a MOL BLUE üzemanyagkártyára, amennyiben:

 • Az első kapcsolatfelvétel nem a www.hitelnet.hu oldalon keresztül az Érdeklődő / Ajánlatkérő adatlap kitöltésével és elküldésével történt , vagy
 • Egy bankfiókban a hitelkérelem már benyújtásra és elindításra került, vagy
 • Egy másik hitelközvetítőnél az igénylés már elindításra került, vagy
 • A hitelkérelem befogadásra került és/vagy az értékbecslésre is már sor került, vagy az igényelt hitelre már az adott bank közvetítői formanyomtatványán aláírásával igazolta, hogy a hiteligénylést már egy másik közvetítőn keresztül elindításra került.

A jelen részvételi feltételek elfogadásával tudomásul veszi, hogy:

 • Nem jogosult a MOL BLUE üzemanyagkártyára, amennyiben az érdeklődést első ízben nem a www.hitelnet.hu oldalon keresztül indítja el.
 • A MOL BLUE üzemanyagkártya másra nem ruházható át, készpénzre nem váltható át. A MOL BLUE üzemanyagkártya átvételére kizárólag az ADÓS jogosult.
 • A MOL BLUE üzemanyagkártyára kizárólag abban az esetben válik jogosulttá, ha teljesíti a jelen részvételi feltételekben foglalt valamennyi feltételt.
 • C&I Hitelnet Kft. jogosult kérni annak igazolását, hogy a lakáscélú hitel folyósítása megtörtént és a Megtakarítási időszak * elkezdődött.

Jelen Akcióra a magyar jog szabályai érvényesek.

Az Akció meghirdetője és szervezője:
C&I Hitelnet Kft.
Székhely: 9721 Gencsapáti, Deák F. u. 65
Cégjegyzékszám: Cg.18-09-104925
Adószám: 12768118-2-18

Kelt: Gencsapáti, 2016.05.17.

* A megtakarítási idő akkor kezdődik el, amikor a lakáselőtakarékossági számla – a számlanyitási díj (amennyiben van), a készpénz-átutalási megbízással történő fizetés díja és a számlavezetési díj elszámolása utáni – pozitív egyenlege először eléri a szerződésben rögzített teljes havi betétösszeget.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése