Adósságrendező kölcsön 3 hónapos munkaviszonnyal?

Tisztelt Cím,

Jelenleg három különböző helyre fizetek nem túl nagy összegű (150 ezer – 150 ezer – 300 ezer) személyi hitelt. Mindegyik helyre kb. 20 ezer forintot. Ennek az a vége, hogy mivel betörlesztés után újra felhasználhatom, fel is használom. Szeretném végre kifizetni mindet, a hitelkártyákat visszaadni és megszüntetni. Nem szeretném, hogy amit befizetek, ahhoz újra hozzányúljak. Így sajnos sok pénzt fizetek havonta, kb. 60 ezer forint, és nem jutok előbbre, mert nem jövök ki a pénzemből, újra hozzányúlok és fizetem a magas kamatokat, törlesztést. Jelenlegi munkahelyemen november 22-én leszek három hónapja alkalmazásban, meg van az egy éves munkaviszonyom, illetve voltam másfél hónapot munkanélküli segélyen, de folyamatos munkaviszonyom volt, azelőtt is, mindig.
Van-e esélyem nagyon rövid időn belül, azaz a 3.hónapba lépésem után egyből adósságrendező hitelért folyamodnom.
Üdv: Judit

Kedves Judit!

Az adósságrendező hitel jelzálog alapú kölcsön, s a minimális hitelösszeg 1 millió forint. Igényléséhez elegendő a jelenlegi munkahelyen eltöltött 3 hónap.
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a lehetőségeinek és igényeinek megfelelő adósságrendező konstrukciókat!


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

T. Cím!
Adósságrendező hitelre lenne szükségem előzetes költségek nélkül.

Kedves Ildikó!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, küldje el online ajánlatkérését vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x