Tisztelt Cím,

Jelenleg három különböző helyre fizetek nem túl nagy összegű (150 ezer – 150 ezer – 300 ezer) személyi hitelt. Mindegyik helyre kb. 20 ezer forintot. Ennek az a vége, hogy mivel betörlesztés után újra felhasználhatom, fel is használom. Szeretném végre kifizetni mindet, a hitelkártyákat visszaadni és megszüntetni. Nem szeretném, hogy amit befizetek, ahhoz újra hozzányúljak. Így sajnos sok pénzt fizetek havonta, kb. 60 ezer forint, és nem jutok előbbre, mert nem jövök ki a pénzemből, újra hozzányúlok és fizetem a magas kamatokat, törlesztést. Jelenlegi munkahelyemen november 22-én leszek három hónapja alkalmazásban, meg van az egy éves munkaviszonyom, illetve voltam másfél hónapot munkanélküli segélyen, de folyamatos munkaviszonyom volt, azelőtt is, mindig.
Van-e esélyem nagyon rövid időn belül, azaz a 3.hónapba lépésem után egyből adósságrendező hitelért folyamodnom.
Üdv: Judit

Kedves Judit!

Az adósságrendező hitel jelzálog alapú kölcsön, s a minimális hitelösszeg 1 millió forint. Igényléséhez elegendő a jelenlegi munkahelyen eltöltött 3 hónap.
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a lehetőségeinek és igényeinek megfelelő adósságrendező konstrukciókat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

T. Cím!
Adósságrendező hitelre lenne szükségem előzetes költségek nélkül.