Adósságrendező hitel több hiteltartozásra

Tisztelt Hitelnet!

Személyi kölcsön és három áruvásárlási hitel részleteit törlesztem havonta. Szeretnék valami megoldást találni arra, hogy mindezeket egyetlen részletfizetéssel megoldhassam. Az is fontos szempont természetesen, hogy a havi kiadások valamiképpen csökkenjenek.

Van mód az adósságrendező hitel felvételére akkor is, ha több hiteltartozásom is van? Egyébként rendesen fizettem a részleteket, nincs elmaradásom semerre. A havi törlesztők így jelenleg összesen 36 500 forintot tesznek ki. Saját lakással és munkahellyel rendelkezem.

Köszönöm válaszát!
Andrea

Kedves Andrea!

Személyi kölcsönét és három áruvásárlási hitelét egy adósságrendező hitelbe vonva megoldható, hogy a jövőben egyetlen részletfizetéssel kiegyenlítse az összes korábbi hiteltartozását, s nem utolsó sorban ennek eredményeképpen a havi kiadások lényegesen csökkenthetők.

A hitel fedezetéül a saját lakása szolgálhat, mivel az adósságrendezésre ingatlan fedezete mellett kerülhet sor. Ha az ingatlannak nincs más tulajdonosa vagy haszonélvezője, akkor egyedüli hitelfelvevőként szerepelhet az ügyletben. Az ingatlanfedezet mellett rendszeres jövedelmét is igazolnia kell. Ez alkalmazotti munkaviszony esetén munkáltatói igazolással történik, amely nem lehet 1 hónapnál régebbi.

Ha valamennyi kiváltandó hitelének törlesztése problémamentes és nincsen elmaradása, akkor nem jelent gondot, hogy több hiteltartozást is ki szeretne váltani. A problémamentes hitelmúltat természetesen igazolni kell, s emellett hivatalos pénzintézeti igazolást kell benyújtania az egyes kölcsönök fennálló tartozásáról is. Erre többek között azért van szükség, mert az adósságrendezést a bankok egymás között bonyolítják.

A várható törlesztő részletnek online Hitelkalkulátorunk segítségével már most utánanézhet. Személyre szóló díjmentes adósságrendező hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat!


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Azt szeretném megtudni, hogy az adósságrendező hitellel az élettársam személyi kölcsönét is tudom rendezni?
Az ő tartózása az Otp-nél van. Szeretnénk rendezni az ő tartozását is és a saját hitelkártya tartózásomat is. Van folyószámla tartózásom is.
Milyen okmányok kellenek az igényléshez?

Több áruvásárlási kölcsön kiváltása. Fedezetül több milliót érő üdülési jogot tudom felajánlani.


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x