Adósságrendező hitel adóstárs nélkül

Tisztelt Hitelnet!

Deviza alapú hitelt vettünk fel férjemmel 2007-ben. Ő azóta sajnos elhalálozott, így a hitel törlesztése egyedül rám maradt. Az árfolyam és kamatok emelkedése miatt nagyon nehéz számomra a törlesztés.

Szeretném kiváltani ezt a hitelt, ha lenne kedvezőbb lehetőség. A tartozásom most 4,5 millió forint. A családi házunk kb. 15 millió forintot ér. 45 éves, aktív dolgozó vagyok, folyószámlás fizetéssel. A keresetem 138.000.- Ft.

A meglévő hitelben adós és adóstársként szerepeltünk a férjemmel. Most viszont nem tudnék adóstársat bevonni az újabb kölcsönbe. Kérdésem az, hogy adóstárs nélkül is kaphatok adósságrendező hitelt?

Tájékoztatásukat előre is köszönöm!
Tisztelettel, Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Adósságrendező hitel felvételéhez nem feltétlenül szükséges adóstárs. Csak abban az esetben van erre szükség, ha az adós jövedelme nem elegendő a felvenni kívánt kölcsönhöz. Mivel az Ön keresete – ha nincs más hiteltörlesztése – elegendő lehet 4,5 milliós kölcsön törlesztéséhez, ezért a hitelfelvétel – figyelembe véve az ingatlanfedezettséget is – adóstárs bevonása nélkül is megvalósulhat.

Életkorából kiindulva akár 20 éves futamidejű finanszírozás is kérhető. Forint alapú adósságrendező hitel felvételével elkerülheti az árfolyam emelkedése miatti törlesztő részlet növekedést.

A legkedvezőbb adósságrendező jelzáloghitelek havi törlesztésének online adósságrendező kalkulátorunk segítségével nézhet utána. Ahhoz, hogy Szakértőink személyre szóló adósságrendező hitelajánlatot tudjanak Önnek készíteni, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Hitelajánlatunk díjmentesen kérhető! A kapott hitelajánlatot összevetheti mostani kölcsönével, s amennyiben kedvezőbbnek találja, a szükséges dokumentumok beszerzése után elindítható a hitelügyintézés, melynek átfutási ideje körülbelül 1 hónap.

További kérdés esetén Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére!


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Van két személyi kölcsönöm, amit szeretnék visszafizetni adósságrendező hitelből. Ingatlanfedezet fel tudok ajánlani, aminek az értéke 8 millió forint és tehermentes. A két személyi hitel kiváltásához 1,5 millió forintra lenne szükségem. A keresetem 85.000.- Ft havonta. Adóstársat nem tudok bevonni? Megoldható így adóstárs nélkül a hitelfelvétel?
Tájékoztatásukat előre is köszönöm.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x