Adósságrendezés hitelkártya tartozás esetén

Tisztel credit csoport.

Olyan ügyben kérném a tanácsukat, hogy milyen lehetőség van rendeznem a meglévő hitelkártya tartozásomat? A hitelkártya tartozásom összege 267.072.- Ft. Azt szeretném megtudni, hogy személyi kölcsönnel vagy más hitellel ki lehet-e fizetni?

Az én jövedelmem 80.000 Ft, a férjemé meg 180.000 Ft. Legyenek szívesek megmondani, hogy én vehetek fel személyi kölcsönt vagy igénybe vehetnék folyószámlahitelt úgy, hogy én hivatásos anya vagyok?

Segítségüket előre is megköszönöm.
Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Hitelfelvétel során a hivatásos anyaként szerzett jövedelmet a pénzintézetek sajnos nem tudják figyelembe venni. Ez azt jelenti, hogy sem személyi kölcsön, sem adósságrendező jelzáloghitel nem igényelhető jelen esetben.

A férje munkaviszonyból származó jövedelme azonban elfogadható, ha a hiteligénylés további feltételeinek is megfelel. A hitelkártya tartozás rendezésére esetlegesen fedezet nélküli személyi kölcsönt tudna igényelni férje. A jelenleg elérhető személyi hitelekről online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével kérhetnek személyre szóló hitelajánlatot.

Ami a folyószámlahitelt illeti, a férje számlavezető bankjában kellene érdeklődni ennek lehetőségéről!


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot!
Én aktiváltam az americana express kártyámat és van egy személyi kölcsönöm, ez a kettő 5 ezer körül van. A személyi kölcsönt fizetem rendesen, de az americana exprss kártya hitelt nem tudom.
Az én kérdésem az lenne, hogy egy nagyobb hitellel kitisztáznám mindkettőt és csak egy hitelem maradna.

Kedves Csaba!
Ha nem fizeti a hitelkártya törlesztését, akkor ez minden pénzintézetnél negatív hitelbírálatot eredményez és sajnos nem lehetséges így az adósságrendezés.

A-hitelt és a hitelkártyát szeretném kiváltani kedvezőbb hitelre. Devizahitelem van 42.000 forint. 105.000 a nyugdíjam.
Milyen lehetőségem van?
Várom válaszát.

Kedves Ildikó!
A meglévő 42 ezer forintos törlesztési kötelezettsége miatt a 105 ezer forintos nyugdíj már túlterhelt. Így ingatlanfedezet nélküli kölcsönt már sajnos nem tud felvenni.
Hitelkiváltásra kölcsön ingatlanfedezet bevonásával 1 millió forinttól igényelhető.

Kérdésem, hogy hogy tudnám a kedvezőtlen Cetelem Bank-nál levő 500.000.- Ft és Cib Bank-nál (180.000.- Ft)hitelkártyáimat kiváltani kedvezőbbre? (Több mint 40%-os kamat)
Egy db kártyára lenne szükségem, hisz a CIB kártyámat több mint egy éve nem használtam, sőt nem is aktiváltam, és mégis kell kártya használati díjat fizetnem évente 3.500 Ft-ot.
Válaszát segítségét előre is köszönöm.
Tisztelettel, Kati

Tisztelt Ügyintéző!
Kb. 450.000 Ft hitelkártya tartozásom rendezésére szeretnék egy megfelelő hitelt találni. Jelenleg gyeden vagyok, decemberben állok újra munkába, kb. nettó 110e Ft fizetéssel. Most a gyedem 50e Ft+12e Ft a családi pótlék. Férjem nettó bére 90e Ft,természetesen nem ennyit keres, de papíron csak ennyi van. Más hitelünk nincs, azt végtörlesztettük.
Tudna valamit ajánlani?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdv,
Renáta


8
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x