2008 júniusában vettünk fel hitelt használt lakásra 11 millió Ft értékben CHF alapon, ami jelenleg 17-18 millió Ft . Akkor a jó jövedelmünkre hivatkozva (összesen nettó:260 e Ft) a 13 milliót érő lakásra kaptunk 11 millió hitelt. Most szeretnék átváltani Ft hitelre, 180 Ft-os árfolyamon. Így kb. 13 millió lenne a tartozásunk. Jelenleg táppénzen vagyok itthon, mivel a második babánkat várjuk. Férjem fizetése emelkedett és nem tudom a táppénzt figyelembe veszik-e a hitelezésnél. Ha nem, akkor csak nettó 160 ezer a jövedelmünk. Mekkora hitelre számíthatunk így? A lekötött betétet elfogadják önerőnek? Ha esetleg még egy ingatlant bevonunk, mennyi lenne a maximális hitel, amit kaphatnánk?
Válaszát előre is köszönöm!
Enikő

 

Kedves Enikő!

A táppénzes jövedelem sajnos nem vehető figyelembe, így a férje keresete fogja meghatározni a maximálisan felvehető hitelösszeget.

A lekötött betét nem fogadható el jelzáloghitelek fedezeteként.

Ahhoz, hogy tájékoztatni tudjuk Önt a maximálisan felvehető hitelösszegről, további információra lenne szükség a fedezetül szolgáló ingatlanokkal kapcsolatban. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése