Számos pénzintézet honlapján végignézte már a különböző célokra igényelhető hitelkonstrukciók havi törlesztő részletét, ám most szeretné összehasonlítani azokat?

A Hitelnet irodáiban és Partnereinél mindezt könnyen megteheti, hiszen honlapunkon elérhető Hitelkalkulátorunk nem külön-külön jeleníti meg bankpartnereink hiteltermékeinek havonta esedékes törlesztését, hanem kiválasztja a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukcióját, így biztos lehet benne, hogy hitelcélnak megfelelően a legalacsonyabb kamatlábbal és teljes hiteldíj mutatóval (THM) rendelkező hiteltermék jelenik meg kalkulátorunkban.

Miután kiválasztotta igényeinek megfelelően a felvenni kívánt hitel célját, akkor különböző hitelösszeg és futamidő esetére is kiszámolhatja az aktuális hiteltörlesztéseket. A törlesztő részletek mellett megjelenik az adott hitelkonstrukció esetén érvényes teljes hiteldíj mutató mértéke is.

A Hitelkalkulátor által megjelenített törlesztő részlet minden esetben tájékoztató jellegű, tehát akkor vehető fel ténylegesen az adott kölcsön, ha Ön megfelel az adott termék igénylési feltételeinek.

Ha azt szeretné tudni, hogy Ön jövedelmi helyzete és a hitelügylet fedezetéül felajánlani kívánt ingatlan alapján jogosult lehet-e az adott hiteltermék igénybe vételére, akkor töltse ki, majd küldje el ajánlatkérő nyomtatványunkat, melyet honlapunkon szintén megtalál.

Az ajánlatkéréseket Hitelszakértőink egy munkanapon belül feldolgozzák és a megadott e-mail címen értesítik Önt a lehetőségekről. Az ajánlat tartalmazza az adott hiteltermékek legfontosabb kondícióit, úgy, mint hitelkamat, kezelési költség, teljes hiteldíj mutató (THM), havi törlesztő részlet, illetve a hitelfelvétel járulékos költségei.

A Hitelkalkulátor nem csak jelzáloghitelek, hanem fedezet nélküli személyi kölcsönök esetén is lehetővé teszi az összehasonlítást. Míg szabad felhasználású és adósságrendező hitelek havi törlesztő részlete legfeljebb 30, lakáscélú jelzálogkölcsönöké maximum 35 éves futamidő esetén hasonlítható össze, addig személyi hitelek általában maximum 6-8 évre igényelhetők, figyelembe véve minden esetben az életkorra vonatkozó előírásokat.

Az egyes hiteltermékek összehasonlításakor nem szabad csak a havi törlesztő részlet összegét alapul venni, hanem a különböző hitelkonstrukciók teljes hiteldíj mutatójának (THM) a mértékét is figyelembe kell venni, hiszen nem mindegy, hogy adott hitelhez mekkora összegű járulékos költségek mellett juthatunk hozzá.

A jelzáloghitelek kondícióit Ön nem csupán a Hitelkalkulátor segítségével hasonlíthatja össze, hanem személyesen is felkeresheti a Hitelnet irodáit illetve Partnereit, ahol Kollégáink teljes körű felvilágosítást adnak minden hitellel kapcsolatos kérdésben, majd a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztása után összeállítják a hitelkérelmet és lebonyolítják a hitelügyintézést is, így leveszik az Ön válláról az ügyintézéssel járó terheket.

Ha a hitelkalkulátorok összehasonlításával kapcsolatban további kérdései lennének, tegye fel Hitelszakértőnknek!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Kedves cím!

Érdeklődni szeretnék, hogy 25 éves vagyok 4 hónapos közalkalmazotti munkaviszonyom van a keresetem havi nettó 87 ezer forint. Használt lakást szeretnék vásárolni, a vételár 7.5 millió forint lenne, az önerő pedig 5.5 millió. 3 millió körüli hitelt szeretnék fölvenni kb 20 évre, mennyi rá az esély hogy kaphatok és kb. mennyi lenne a havi törlesztőrészletem?
Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!
Mária

Tisztelt Cím!

Érdeklődni szeretnék azután,hogy venni szeretnénk egy családi házat.Van két panel lakásunk fedezetként,de sajnos jelzálog van rajtuk.Az egyiken 3 millió,a másikon 2 millió van.Kezesek lehetnénk e,ha aktív BAR listások vagyunk.Milyen fajta lehetőségek lehetnének ahhoz hogy elérjük a célunkat.

Válaszát előre köszönöm:
Egon

Tisztelt Cím!

Érdeklődno szeretnék, hogy én igényelhetnék-e lakáslízinget akkor, ha 28 éves vagyok, 3 éves munkaviszonnyal rendelkezem a mostani munkahelyemen, valamint a nettó havi keresetem 88.000 ft.

Mennyi esély van rá?

Válaszukat előre is köszönöm,

Üdvözlettel, Kata