8 milliós házat meg tudok venni ingatlanlízing segítségével?

T. Szakértő!

Tervezem, hogy az idén veszek egy házat olyan 7-8 milliós értékben. Igazoltan fel tudok mutatni 110 ezer forint nettó jövedelmet az elmúlt 4 hónapra, valamint velem élő lányom minimálbérét.

Kérdésem, hogy van-e módom lízingelni? Szükség esetén be tudok vonni ingatlanfedezetet, 2-3 millió értékben, bár ezt inkább elkerülném, ha lehet. Valamint van 2 millió megtakarításom, csak nem tudom ezt milyen formában tudnám felhasználni. Jelenleg különböző betétekben van.

Kérem,segítsen megtalálni a megoldást!
Köszönettel: Andrea

Kedves Andrea!

Legalább 3 hónapja fennálló munkaviszony, s minimálbér összegét elérő jövedelem esetén már van lehetőség lakáslízing igénylésre, melynek keretében a lízingelni kívánt lakás legfeljebb 80%-a vehető fel.

A maximális finanszírozást az igazolt jövedelmek, rendszeres kiadások, valamint a lízingelni kívánt ingatlan területi elhelyezkedése határozza meg. Szükséges esetén kiegészítő ingatlanfedezet is bevonható a lízingügyletbe.

Ahhoz, hogy személyre szóló lízingajánlatot tudjunk Önnek adni, kérjük használja lakáshitel kalkulátorunkat! Az űrlap kitöltésével nemcsak a legkedvezőbb lízing-, hanem hitelajánlatokat is megismerheti.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot!
Már egyik nap írtam magának, válaszolt is. Kitöltöttem kérdőívet. Lakáslízinggel felvet hitelnél elég a 20%? A párom kint dolgozik, én itthon Magyarországon. Páromnak augusztusban jár le kocsihitel meg másik hitele is és akkor összespórolnánk a 20%-ot. A ház amit akarunk venni 5.400.000.- Ft. Az a kedvezmény sem jár már, hogy 35 év alattiak vagyunk és hogy nem vettünk meg saját lakást? Vagy a fészekrakó hitel?
Kérem válaszoljon!

Milyen lehetőségei vannak nyugdíjasoknak ingatlant lízingelni? Mik az elvárások, követelmények és ha van lehetőség, akkor mi az eljárás folyamata?
Tisztelettel várom válaszukat!
Üdvözlettel: László

A lakás értéke kb. 5 millió Ft, 3 millió forint jelzálog terheli. A felvett hitelt mivel svájci frankban van, nem tudom fizetni. Nem szeretném a lakásomat elveszíteni, tanácsolták a visszlízinget. Szeretném tudni, hogy élhetek-e ezzel a lehetőséggel és milyen feltételekkel.
A választ köszönöm.

Tisztelt Szakértő!
Új építésű lakást szeretnénk lízingelni Budapesten. Elég magas összeget tudnánk havonta fizetni, viszont nincs megtakarításunk. Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan konstrukció, ami lehetővé teszi az ingatlant úgy lízingelni, mint pl. egy autót, tehát önerő nélkül.
Úgy remélem, hogy átlag feletti jövedelemnél létezik valami számunkra is elérhető megoldás.
A választ előre is köszönöm!


8
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x