8 millió forintos jelzáloghitelemet szeretném kedvezőbre cserélni

néhány évvel ezelőtt vettünk fel 8 millió forint szabad felhasználású jelzáloghitelt. A pénzt szabadon tudtuk felhasználni, azt nem kellett sem előre sem utólag szabadon felhasználni. A havi törlesztő részletekkel nem is volt eddig semmilyen problémán, azokat pontosan tudtuk fizetni. Egy ismerősöm javasolta az Önök honlapját, mivel neki is tudtak egy nagyon kedvező hitelkiváltó hitelt ajánlani és intézni.
A kérdésem az lenne, hogy vannak-e most ilyen hitelkiváltó hitel lehetőségek, amivel érdemes lenne élni és akár nagyobb összegű törlesztő részlet csökkentést tudnánk elérni.

Pontosan mire lenne szükségünk?
Előre is köszönöm lehetőleg gyors válaszukat.
K.

Tisztelt K.
Kedvező adósságrendező lehetőségek folyamatosan vannak pénzintézeti partnereinknél. A bankoknál jelenleg csak forint alapú lehetőségek érhetők el, hiszen a törvényi szabályozás és a kereslet hiánya is gyakorlatilag eltüntette a deviza alapú adósságrendező ajánlatokat a piacról.
A legkedvezőbb lehetőségek akkor érhetők el, ha a kiváltani kívánt hitel probléma mentesen volt az elmúlt 3-6-12 hónapban törlesztve és az adós megfelelő jövedelemmel rendelkezik. A legjobb ajánlatunkat Ön is meg tudja tekinteni, ha kipróbálja jelzáloghitel kalkulátorunkat. Csak adja meg a kiváltani kívánt összeget majd válassza ki a megfelelőt a hitelcélok közül. Amennyiben a kapott eredmény kedvező, kérjük töltse ki adatlapunkat és kollégáink a lehető leggyorsabban meg fogják Önnek keresni az elérhető legjobb ajánlatokat és ismertetik Önnel. Természetesen szolgáltatásunk teljesen díjmentes, Önnek egy forintjába sem kerül.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt cím
Túl magas a forint törlesztőm, 8 millióra indulás 60 ezer, fél évente emelik, ami 1 év alatt 77 ezer. Érdeklődöm van-e önöknél kedvezőbb? Férjem külföldön dolgozik, 550 ezer a jövedelme. Kérem tájékoztatását.
Tisztelettel: V. Attiláné

Kedves Hitelnet!
5 milliós jelzáloghitelem van, amit 2007-ben vettem fel 15 éves futamidőre. A hitelkalkulátoruk alapján van olyan lehetőség, ami kedvező lenne, mert lényegesen alacsonyabb törlesztést kellene fizetnem. Azt szeretném megtudni, hogy megfelelnék-e az igénylési feltételeknek?
Köszönettel: Marcell


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x