59 évesen kaphatok adósságrendező hitelt 10 évre?

Tisztelt Cím!

Adósságrendező hitelt szeretnénk igényelni. Fedezet nélküli szabad felhasználású kölcsönt, 5.000.000.- Ft értékben. A kérdésem a következő: 59 éves vagyok és a kölcsönt 10 évre szeretném igénybe venni.

Milyen lehetőségem van?
Amennyiben mód van rá, úgy a havi törlesztéssel kapcsolatban is kérnék tájékoztatást.

Köszönettel!
Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Adósságrendező hitel igényléséhez ingatlanfedezet szükséges. Fedezet nélkül 5 millió forint összegű hitel felvételére nincsen lehetőség. A fedezetül bevonható ingatlan lakóház, lakás, nyaraló, hétvégi ház vagy építési telek lehet. 5 millió forint összegű hitel felvételéhez az ingatlan értékének – területi elhelyezkedéstől és az Ön jövedelmi helyzetétől függően – el kell érnie legalább a 8-10 millió forintot.

Az életkorát tekintve kérhető lenne a 10 éves futamidő. Jelzáloghitelek esetén ugyanis a bankok a futamidőt úgy maximalizálják, hogy az adós életkora a kölcsön lejáratakor nem lehet több 70 évnél.

Adósságrendező hitel igénylésekor további feltétel, hogy a kiváltandó hitelek egyenlege nem mutathat hátralékot. Fontos tehát a problémamentes hitelmúlt.

Az adósságrendező hitelek, illetve a fedezet nélküli szabad felhasználású hitelek várható havi törlesztő részletéről online Hitelkalkulátorunk segítségével tájékozódhat. Ha van lehetősége ingatlanfedezet bevonására, kérjük, töltse ki online nyomtatványunkat, s Tanácsadóink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz hogy, az ingatlanfedezettel lévő adósságomat szeretném rendezni! 12-13 millió forintra lenne szükségem! A kérdésem az lenne hogy, erre van-e lehetőség, illetve helyileg hol lehet Önöket elérni? És ha kérhetnék még esetleg egy telefonszámot is, megköszönném!
Köszönettel: Andrea


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x