Van egy szeged melletti családi házunk, ami már lassan 30 éves. Az állapota eléggé megromlott és mivel eladni ilyen állapotban nem tudjuk ezért úgy döntöttünk, hogy felújítjuk. Sajnos félrerakott pénzünk nem sok van, ezért erre egy hitelt kellene felvennünk, de jobb lenne, ha a szocpolt is megkaphatnánk, hiszen az életkörülményeink javítását szolgálnák a munkálatok.

Legyen kedves megírni, hogy milyen hitelt tudunk felvenni és milyen támogatást kaphatunk.

Köszönettel:
J. Endre

Kedves Endre!

A hatályos törvényi előírások értelmében a szocpol támogatás csak új lakás vásárlására illetve építkezésre igényelhető. A felújításra és egyéb munkálatokra korábban sem volt igényelhető ez a támogatás. Korszerűsítésre jelenleg támogatott lakáshitel igényelhető, de csak meghatározott munkálatok esetén. Erről további részleteket talál honlapunkon.

Felújítási hitel esetén közös jellemző, hogy a hitelbírálat során minden esetben az ingatlan jelenlegi értékéből indulnak ki az adható hitelösszeg tekintetében. A legkedvezőbb lakásfelújítási hitelek törlesztőrészleteit megtekintheti összevont hitelkalkulátorunk segítségével.

Kérem töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a megadott információk alapján meg fogjuk keresni Önnek az elérhető legkedvezőbb lehetőségeket.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Engem is a felújítási hitelek érdekelnének. A ház, amit szeretnénk felújítani a nagymamám tulajdona, de ő már elmúlt 80 éves. Vehetnék fel rá én is hitelt? Ha igen, milyen lehetőségeim lennének?
Köszönettel: Virág