3 hitel kiváltása 1 kedvezőbbre vályogzházra?

3 hitelem van, (2 személyi és 1 kártyahitel). Fennálló tartozásom kb. 850.000.- Ft. A 3 hitel együttes törlesztése havonta 36.000.- Ft. Nettó keresetem 70.500.- Ft. Kérdéseim:
1: Tudnak-e egy olyan adósságrendező hitelt javasolni, amire nem kell ingatlanfedezet és egy hitellel fizetném, ami kedvezőbb törlesztéssel bírna, mint a mostani 3 hitelem együtt?
2: Van egy kb. 2,5 milliót érő vályogház. Erre ilyen jövedelemmel és ennyi adóssággal ki lehetne-e váltani kedvezőbb jelzáloghitelre? Ha igen, ennyi adósságra mennyi lenne a törlesztő részlet havonta?
Utólag leírom, hogy törlesztéseimet rendesen fizetem, nincs elmaradásom.
Válaszát előre is megköszönöm.
Éva

Kedves Éva!

Adósságrendező hitelt csak ingatlan fedezete mellett nyújtanak a bankok. Fedezet nélkül csupán személyi kölcsön érhető el. Személyi kölcsönt személyi hitellel pedig nem érdemes kiváltani, ugyanis nem érhető el kedvezőbb kamatszint. Így a törlesztő részlet sem csökkenne.
A 2,5 millió forintot érő ingatlant sajnos egyik pénzintézet sem fogadja el fedezetként. Az ingatlanfedezet forgalmi értékének el kell érnie legalább a 4 millió forintot.
Ezek alapján sajnos nem tudunk az igényeinek megfelelő hitelajánlatot adni.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Megoldást szeretnék problémámra. Lakáshitellel rendelkezem, havi 71.000,-, ez mellett kocsirészletem van, ami havi 50.000,- , a párom időközben összetörte az autót, amiből még 550.000 Ft hátravan. Már követelik az autót, és hogy meg tudjunk élni, hitelt hitellel váltottunk ki, amit a megemelkedett lakáshitel miatt már nem bírunk törleszteni.Ez kb. 1.500.000 Ft. Két gyermeket nevelek, és közben a párom is elhagyott, így számlát számlára halmozunk.
Van-e lehetőség, hogy kimásszunk belőle. A havi keresetem:132,400,-
Válaszukat várom, üdvözlettel: Zita


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x