Lakásvásárlás céljára szeretnénk hitelt felvenni. 22 éves hitelfelvevő 108.000 Ft-os bejelentett jövedelemmel illetve 68 éves nyugdíjas nagymama 120.000 Ft-os nyugdíjjal.

7.500.000.- Ft körüli ingatlant szeretnénk megvásárolni. 7.500.000.- Ft-ra szükségünk is lenne. 22 éves jövedelme nem folyószámlára érkezik. A nagymama nyugdíja folyószámlára utalással történik.

Az új lakás vásárlásra szeretnénk jelzáloghitelt. Szükség esetén a nagymama lakását is betudjuk vonni, ami 43 négyzetméteres, felújított, 15. kerületben található. Értéke körülbelül 7.500.000.- Ft.

Milyen feltételek mellett tudnánk megvalósítani?
Andrea

Kedves Andrea!

A vételár 100%-os finanszírozására jelenleg csak kiegészítő ingatlanfedezet bevonásával van lehetőség. A maximálisan nyújtható hitelösszeget egyrészt az igénylők nettó jövedelme, másrészt a vonatkozó jogszabályi előírások határozzák meg. Jelenleg a fedezetül felajánlott lakás értékének - igazolt jövedelmektől függően - legfeljebb a 80%-a nyújtható. Ezért lenne szükség a plusz ingatlan bevonására.

A nem folyószámlára érkező munkabér nem jelent kizáró okot a lakáshitel igénylésénél, ha a rendszeres bevétel NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) által kiadott jövedelemigazolással is alátámasztható.

Javasoljuk, hogy töltse ki online nyomtatványunkat, melyen néhány egyszerű kérdésre kellene válaszolni a rendszeres bevételekkel és kiadásokkal, valamint a megvásárolni kívánt és plusz ingatlannal kapcsolatban. Hiteltanácsadóink személyre szóló ajánlat formájában fogják tájékoztatni a lakáshitel lehetőségekről.

Online lakáshitel kalkulátorunk segítségével egyénileg is tájékozódhat a jelenleg elérhető legkedvezőbb lakásvásárlási hitelek várható törlesztő részletéről!

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

T. Cím!
Érdeklődni szeretnék, hogy hol kapok korrekt tájékoztatást arról, hogy melyik banknál a legkevesebb az induló költsége az alábbi hitelnek: 4,5 millió forint lakásvásárlási hitel, 20 éves futamidőre.
Köszönettel!
F.

Jó napot!
Azt szeretném kérdezni, házat szeretnénk vásárolni 5-6 millió forint körüli árban. 24 éves vagyok én és a párom 26. Mennyi önerőt kellene ennyi összeghez lefizetni?? Ezt szeretném megtudni és hogy jár-e valamilyen kedvezmény vagy bármi??