20 milliós házra 5 millió saját erővel keresünk lakáshitelt

Lakáshitelt szeretnék felvenni és a legkedvezőbb megoldást próbáljuk megtalálni. Kérem írják meg, hogy az alábbi adatok alapján milyen lehetőségeink lennének:

Megvásárolni kívánt lakás vételára: 20 millió forint
Saját erő: 5 millió forint
Kettőnk jövedelme: Nettó 360 ezer forint

Igény szerint feleségem szüleinek családi háza is bevonható aminek a forgalmi értéke hozzávetőleg 15 millió forint, ezen a házon nincs jelzálog.

Kérem, amennyiben lehetséges ajánlatukat e-mailben legyenek kedvesek elküldeni.

Előre is köszönettel:
H. András

Kedves András!

Köszönjük szépen megkeresését.
A felvehető lakáshitel maximális értékét jelenleg rendelet szabályozza. Ennek értelmében az igényelhető összeg nem lehet több, mint a megvásárolni kívánt vagy kiegészítő fedezetként bevont ingatlan(ok) forgalmi értékének 80 %-a. A 20 milliós vételár tekintetében tehát a 15 millió forintos igényelt hitelösszeg megoldható lehet tehát akár kiegészítő ingatlan fedezet bevonása nélkül is.

A leírt jövedelem szinte biztosan elegendő lesz a bírálat során, persze meg kell vizsgálni a kiadási oldalt is, azaz, hogy mekkora a háztartás havi fix kiadásai (meglévő hitelek törlesztő részleteit, rezsi stb)

Pontos törlesztő részletet lakáshitel kalkulátorunkkal tud számolni, és kollégáink fogják megadni miután kitöltötte online adatlapunkat és az ott megadott információk alapján tudják ismertetni Önnel a jelenleg elérhető legkedvezőbb lehetőségeket. A piacon elérhető legkedvezőbb ajánlatokat egyébként megtekintheti hitelkalkulátorunk segítségével is.

További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Érdeklődöm, hogy mi is van az újfajta kamattámogatásos hitellel új építésű házra, mivel azt olvastam, hogy már lehet igényelni 5 évre a kamattámogatást. Most akkor mi az igaz?


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x