Tisztelt Hitelnet!

Olyan kéréssel és kérdéssel fordulok Önhöz, hogy talán kapok pozitív választ. Olvastam itt a hozzászólásokat, viszont túl biztatót az én problémára nemigen találtam. A kérdésem/kérésem a következő. Van egy Cetelem hitelkártyánk, amit sajnos 10 év alatt feltornáztunk 1 millió forintra, amelynek már olyan magas a törlesztő részlete, hogy nem tudjuk fizetni. Azt nem tudom, hogy mi milyen listán szerepelünk, mert konkrétan, amikor felhívtak a Cetelemtől, erről szó nem esett. Viszont arról igen, hogy ha nem fizetjük be a kiküldött csekket, akkor a szerződést felmondhatják, és megkaphatjuk a végösszegről szóló csekket, amit egyben kell befizetni. Körülbelül 2 hónappal vagyunk elmaradva.

Olyan adósságrendező hitelre lenne szükségünk, amivel ezt a hitelkártyát kitudnánk váltani, mert ez nagy könnyebbséget jelentene a család számára. A férjem dolgozik, havi átlagkeresete 140.000.-Ft körül van, sajnos én jelenleg nem rendelkezem jövedelemmel. Az én nevemre a családi pótlék jön a két gyermek után, ami 26.600.-Ft. Van az Erste Banknál egy lakásfedezetű hitelünk, és egy személyi kölcsönünk, amit rendszeresen fizetünk, elmaradva nem vagyunk. A lakás hitel törlesztő részlete 35.555.-Ft, a személyi kölcsöné pedig 17.700.-Ft körül van. Az Erste Banknál is voltunk ilyen adósságrendező hitel után érdeklődni, de mivel a Cetelem hitelkártya megvan, így nem kapunk már tőlük hitelt. Sajnos magánszemély sem segít. Ha itt sem kapunk pozitív választ, akkor teljesen nem tudjuk majd fizetni.

Köszönöm, hogy elolvasta levelemet.
Várom mielőbbi válaszát!
Tisztelettel: Szilvia

Kedves Szilvia!

Ingatlanfedezet bevonása nélkül a jövedelmek túlterheltsége miatt sajnos nem oldható meg a hitelhez jutás. Kedvező adósságrendező hitel felvételéhez ingatlanfedezetre lenne szükség. Amellett, hogy ebben az esetben is meg kell felelni a jövedelem- és ingatlanfedezettségnek, fontos, hogy az igénylőknek nem lehet elmaradásuk, hátralékuk.

Amennyiben a jövedelmük és az ingatlan is elbírna további hitelt, amiből a hitelkártya tartozás rendezhető lenne, pozitív hitelbírálat csak akkor lehetséges, ha a hitelkártya elmaradás rendezésre kerül.

Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink pontos tájékoztatást tudnak adni arról, hogy lenne-e esetleg lehetőség további jelzáloghitel felvételére. Ha az ingatlan értéke elbírja, akkor a személyi kölcsönt is érdemes lenne kiváltani, mivel az ingatlan fedezete mellett nyújtott hitelek lényegesen alacsonyabb kamatláb és havi törlesztő részlet mellett érhetők el.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése