Egy korábbi, Kincstár által adott válasz alapján: „a rendelet  6. § . n) pontja alapján a már meglévő terasz aljzatburkolása támogatható építési tevékenységnek minősül.

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

21 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

A lábazati szigetelést szeretnénk kővel burkolni. Ezt mely pontba lehet beírni, mert nem egyértelmű sajnos, illetve másik kérdésem, térkő lerakás történt szegélykővel, de itt ugye sok a rétegrend, alá lett betonozva. Ezt hogy írjam be abba kis rublikába, hogy térburkolat készítés vagy ez önmagába foglalja mindezt?
Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm,
amennyiben bővítjük a lakóteret engedéllyel önerőből, és a terasz ehhez a részhez kapcsolódna, elszámolható-e csak a fedett teraszra a támogatás?

Üdvözletem.
Meglévő, de nem térképmásolaton szereplő melléképületünk felújítására igényelhető-e a támogatás? Amennyiben ez lapos tetővel rendelkezik, de szeretnénk megváltoztatni és nyeregtetőt helyezni rá, erre felvehető-e a támogatás? Illetve a gépkocsi tároló/beálló és terasz méretére, magasságára van-e korlátozás, meghatározás? Ezeknek különálló épületeknek kell lennie, vagy kapcsolódjanak a fő épülethez?

A teraszt szeretnénk téliesíteni, melyhez terasz ponyvát készíttetünk, erre Igényelhető -e támogatás?

A vállalkozói szerződésben konkrétan nem nem lehet bejelölni a terasz burkolást. Nincs ilyen megnevezés. Ilyenkor mi a teendő?

Meglévő, jelenleg tető nélküli terasz, tetővel ellátására igényelhető-e a támogatás?

Már meglévő, burkolt teraszon (terasz alatt) található a kút aknája. Ezt szeretnénk burkolható aknafedéllel befedni, jelenleg fedetlen.
Ez elszámoltató?

Érdeklődnék, hogy a házunk lábazati burkolása, támogatható-e?? Köszönöm

A támogatható tevékenységek közé tartozik a meglévő terasz korlátjának felújítása/cseréje? Valójában a jelenlegi korlát cseréje szükséges elhasználódás miatt, ez támogatható?

Adott egy kültéri terasz melynek lábazatát betonozni szeretnénk igényelhető -e rá a támogatás?
A házban lévő garázs felújítására igényelhető e a támogatás?