Üdvözlöm!
Örököltem egy lakást, de a lakcímem nem oda van bejelentve. Édesapám lakott itt már jó pár éve. Az érdekelne, hogy jogosult vagyok-e a támogatásra.

Amennyiben a tulajdonszerzést követő egy éven belül be tudja adni a lakásfelújítási támogatás kérelmet, akkor nem kell megfelelni az egy éves állandó lakcím feltételnek a felújítani kívánt ingatlanban.

További kérdések és válaszok lakásfelújítási támogatással kapcsolatban ide kattintva olvashatók.

Kérdése lenne? Tegye fel kérdését szakértőinknek:

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv.
Öröklés útján a nevemen lesz egy ingatlan. Az élettársam és én is hosszú évek óta ide vagyunk bejelentve és a 20 hónapos gyermekem is születésétől. A kérdésem hogy várnom kell e egy évet?
Előre is köszönöm.

Üdvözlöm,Nyár folyamán kerül a nevemre az ingatlan,édesanyám ajándékozási szerződéssel adja át, de rajta marad a haszonélvezete.Szeretném megkérdezni, hogy jogosult leszek-e a felújítási támogatásra ebben formában ill.ebben az évben? Állandó lakcím születésemtől kezdve azon a címen van, ahová igényelném a támogatást…kisfiam 3 éves, u.a. oda van bejelentve.
Köszönöm. Icus

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a férjem tulajdonában van az egész ingatlan (mivel ő örökölte) nekem nincs részem benne. Édesanyjának pedig élete végéig haszonélvezeti joga van. Nekem nem kell, hogy tulajdoni részem legyen az ingatlanban? Igénybe vehetjük-e így a lakásfelújítási támogatást?
Köszönöm!