A vállalkozói szerződésekről mintákat az alábbi linkre kattintva tölteti le:

Kattintson ide

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

18 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet! A vállalkozói szerződés két darab mellékletét is kötelező tanúkkal aláíratni? A főoldalt aláirattam tanukkal. De a mellékleteken, amit a kincstár oldalról nyomtattam ki, nem volt tanúk számára hely. Ezért csak én és a vállalkozó írtuk alá. El fogják így fogadni? 2. A másik kérdésem, hogy csak utalással történhet a folyósítás? Ha nem szeretnék külön ezért egy bankszámlát nyitni, akkor felvehetem az államkincstár pénztáránál is a pénzt?

Üdvözlöm.
Ha a válalkozói szerződés a „konkrét fel újítási munka” rublikában helyhiány miatt nem fér el a részletezés, akkor mi a teendő?
Tisztelettel Máté

A letölthető minta szerződés meglehetősen egyszerűsített. Egy komoölyabb feladathoz részletesebb szerződést szeretnnénk kötni. Eltérhetünk ilyen irányban – kiegészíthetjük – a mintaszerződéstől?

Mi csak a fürdőszobai bojlert szeretnénk cserélni, ehhez is kell vállalkozói szerződés?

Üdvözlöm.
Ha generálkivitelező van megbízva a munkálatok elvégzésével, akkor csak vele kell vállalkozói szerződést kötnöm, vagy a kivitelezőnek dolgozó alvállalkozókkal is? (Festő, asztalos, kőműves…)
Köszönöm.

MFB pályázat keretében igényelt napelem támogatáshoz igényelhető az otthonfelújítási támogatás? A kivitelezővel szerződést kellett kötni a pályázat miatt 2020-ban. Tényleges munka csak most történne 2021-ben. Eddig csak papírozás, banki ügyintézés történt. A telepítés, kivitelezés még csak most fog megtörténni. A számlák mindegyike 2021. január utáni lesz. Ez így rendben lehet?

Üdvözlöm . Azt szeretném kérdezni hogy a mák oldalán lévő szerződést le töltve azt el fogadják?
2. Kérdés
Ha én január 25-én veszem meg a téglát ami kell és aznap állítják ki a számlát de a szerződést február 1-én írtuk meg. Az jelent e akadályt?
3.kerdes
Amennyiben én veszem meg az anyagot az 1. Számú mellékletben az anyagkoltseg oszlopot hagyjuk üresen ne írjunk bele semmit csak a munkadijhoz?

KATA -ás vállalkozó vállalja a munkát, a számla elfogadható e a támogatás keretében.
Vállalkozói szerződés mintát tudnának e küldeni amit biztosan elfogadnak olyat amiben a vállalkozó szerzi be az összes anyagot a munkálatokhoz valamint számla kiállítási mintát erre a vállalási formára, hogy 100 %-os biztonsággal el fogadják őket

Köszönöm válaszukat

További szép napot

Gizi