Azt olvastam, hogy több kisebb munka is lehetséges ebben a támogatási rendszerben, tehát pl. a ház külső festése színezése után, beépített előszoba bútor készül és mondjuk most áprilisban megvalósul a ház külső festése, de a beépített bútor csak mondjuk szeptemberben valósul meg. Ez így lehetséges? És akkor szeptembertől számít a 60 nap amikor be lehet adni a támogatásra az igénylést?

A támogatás igénylésénél feltétel, hogy a költségvetésben feltüntetett munkálatokkal kapcsolatos utoló számla kiállításnak dátuma nem lehet 60 napnál régebbi a támogatási kérelem benyújtásakor. Az egyes munkálatok között nincs előírt időintervallum, tehát a rendelet csak az utolsó számla kiállításától méri a 60 napot.

További kérdések és válaszok lakásfelújítási támogatással kapcsolatban ide kattintva olvashatók.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Kérdésem az lenne, hogy ha már tavaly igénybe vettem egyszer a támogatást, sikeres elbírálással, a maximum visszaigényelhető ősszeg 1/3-át visszakapva (egy 2.000.000 Ft-os beruházásból, 1.000.000 Ft-ot kaptam vissza), akkor én idén is benyújthatom a kérelmemet egy másik felújításnál? Vagy az a lényeg, hogy a max. támogatás mértékét, a 3.000.000 Ft-ot ne lépjem túl?
Köszönettel:
László