Tisztelt Szakértő!
Az alábbi a kérdéssel fordulok: lakásfelújítási támogatás előfeltételeit sikerült megismerni. Az utófeltételekről azonban nem találtam információt (jelzálog, meddig kell lakni az ingatlant, stb.)
A kérdésem oka: jelenlegi lakóhelyünk szeretnénk felújítani, de pár év múlva, ha 5 fős családdá bővülünk, szeretnénk a CSOK adta lehetőségeket kihasználni (még nem használtuk ki) (10+10 v. 10+15), és új építésű lakást vásárolni (a mostaninál kisebbet, mert ez nagy nekünk, ezt pedig befektetési céllal megtartani). A két támogatás esetünkben "üti" egymást?
Másik kérdésem, jelenleg 2 gyermekünk van. Ha most felvesszük a támogatást (10+10), és nem bővül a család, mekkora visszafizetendő összeggel (kb.) kalkulálhatunk?

Köszönöm válaszát!

A lakásfelújíátis támogatás igénylése nem zárja ki a későbbi CSOK igénylés lehetőségét. A CSOK igénylés részleteit ide kattintva olvashatja el részletesebben.

További kérdések és válaszok lakásfelújítási támogatással kapcsolatban ide kattintva olvashatók.

Kérdése lenne? Tegye fel kérdését szakértőinknek:

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt cím!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha most igénylem a lakásfelújítási támogatást, de a jövőben úgy alakul és igénybe szeretném venni a CSOK-ot, akkor ez lehetséges? Ez nem kizáró ok ugye?
Jelenlegi ingatlanom szeretném felújítani, de a jövőben gyarapodik a család, akkor új ingatlan vásárlásánál gondolkozom, amihez igénybe szeretném venni a CSOK-ot.
Várom válaszát.
Tamás

Tisztelt Szakértő,
Lakásfelújítási támogatás igénybe vételét követően, ha úgy alakulna, új lakás vásárlása esetén igénybe vehető-e a csok 10M Ft támogatás már meglévő 3 gyermek esetén úgy, hogy a lakásfelújítási támogatást érintő ingatlan nem kerül értékesítésre, az új lakás vásárlását követően viszont a család az új lakásba költözik.