Igen, igényelhető a teljes támogatás. A kormányrendelet így szól:
„Ha a szülők lakóhelye nem azonos, az egyéb feltételnek is megfelelő
a) azon szülő jogosult a támogatási összegre, akinél legalább egy közös gyermek lakóhelye van, ha a másik szülőnél egyetlen közös gyermeknek sincs lakóhelye.”

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm!
A férjem és a lányom van állandó lakcímen bejelentve a felújítani kívánt ingatlanban. Én és a kisfiam az iskola miatt másik lakcímre vagyunk bejelentve. Igényelhetjük így a támogatást? Tartózkodási helynek a mi lakcímünkben is szerepel a felújítani kívánt ingatlan címe. Köszönöm a válaszát előre is.

Tisztelt Cím!
Lányommal jelenleg külön lakcímen élünk, ő a volt férjemhez van bejelentkezve. A megvásárolandó és felújítandó ingatlanban kívánunk közösen új lakcímet létesíteni. Nagykorú, 25 év alatti. Lányommal 50-50% tulajdonrész esetén tudom-e egyedül igényelni a felújítási támogatást?
Előre is köszönöm válaszát.

Üdvözlöm.
Élettársam és az előző házasságból született fia nem a házamba van bejelentkezve. Viszont én és a közös kislányunk igen. Saját tulajdonom az ingatlan. Kérdésem én egyedül így igénybe tudom venni a támogatást, nem kell így az élettársamnak lemondó nyilatkozatot tenni?
Válaszát köszönöm.

Tisztelt Cím!

A lányom 2021. március 06-án lesz 25 éves.
Jogosult vagyok igénybe venni a felújítási támogatást?
tisztelettel: Anita