Igen, a támogatásokhoz elfogadható TB jogviszonyhoz nem szükséges napi 8 órás munkaviszonnyal rendelkezni, elfogadható a kevesebb is. A támogatáshoz elfogadható TB jogviszonyokkal kapcsolatban fenti cikkünk olvashatók további részletek.

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

25 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Közalkalmazotti egyszerűsített munkakezdéshez milyen okmányokra van szükség, mert tőlem munkakönyvet is kértek.

Tiszteletem!
Ha egészségkárosodási segélyt kapok, dolgozhatok mellette 2 órában bejelentve,vagy elveszítem a segélyt?

Ha 2 órás munkaviszonnyal jelentenek be az jó az otthonteremtő támogatás igénlyéséhez? Tudni kell, hogy 2021. 02-2021.10.31. között nem volt bejelentett munkaviszonyom, de a TAJ rendezett volt. Ebben az esetben is jó a 2 órás munkaviszony?

Ha a munkáltató napi 4 órába jelent be, akkor a munkavállaló után a tb-járulékot nyolc órának megfelelőjét kell fizetni vagy annak valamennyi %-át?

5 évig közmunkás voltam és most 4 órás munkaviszonyom van.
Jó a falusi csok igényléshez?

Kérdés. Ha 14 órában dolgozom és a főnök be akar kettőbe jelenteni, kapok-e büntetést, ha jön a NAV?

Jó napot kívánok!
Érdeklődnék, hogy CSOK-ot egyedülállóként igényelhetek-e 6 órás munkakörrel? Illetve a lakásvásárlás, amelyhez igényelném picit bonyolult. A lakásban már van többségi tulajdonom, a fennmaradó részt a gyermekeim apjától venném meg (aki nem férj, se élettárs, szóval nem közeli hozzátartozó), ilyen esetben is igényelhetem?
Előre is köszönettel,

2000000ft kene lakas felujitasra. Nyugdijasok vagyunk.Ferjem dolgozik 4-oraban. Jogosult vagyunk kapni. Valaszukat varom.

Van min.összeg aminek havonta be kell folynia?4 órás bejelentéssel rendelkezem de eddig kézbe kaptam a fizetést nem folyószámlára.Ez akadály?

Napi 2 órában dolgozom. Havi jövedelmem 45 000ft. TB járulékot 45 822 ft-ot fizettem 2020-ban. Ebben az esetben is igénybe tudom venni a támogatást? Nincs limit?

Elég ha csak az igényléssel egyidejűleg lesz meg az egy éves tb jogviszony vagy a munkálatok megkezdése előtt már meg kell lennie az egy évnek?