A vállalkozói szerződésekről mintákat az alábbi linkre kattintva tölteti le:

Kattintson ide

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Mi csak a fürdőszobai bojlert szeretnénk cserélni, ehhez is kell vállalkozói szerződés?

Üdvözlöm.
Ha generálkivitelező van megbízva a munkálatok elvégzésével, akkor csak vele kell vállalkozói szerződést kötnöm, vagy a kivitelezőnek dolgozó alvállalkozókkal is? (Festő, asztalos, kőműves…)
Köszönöm.

Kedves Judit!
Elegendő a generálkivitelezővel szerződnie.

MFB pályázat keretében igényelt napelem támogatáshoz igényelhető az otthonfelújítási támogatás? A kivitelezővel szerződést kellett kötni a pályázat miatt 2020-ban. Tényleges munka csak most történne 2021-ben. Eddig csak papírozás, banki ügyintézés történt. A telepítés, kivitelezés még csak most fog megtörténni. A számlák mindegyike 2021. január utáni lesz. Ez így rendben lehet?

Kedves Katalin!
Az MFB pályázat nem jelent problémát, viszont ha a vállalkozói szerződést 2020-ban kötötték, úgy véleményünk szerint nem lesz támogatható, mivel a 2021. január 1-jén vagy azt követően kötött vállalkozási szerződés fogadható el.

Ebben az esetben nem lehet valamilyen kiegészítő szerződést kötni az alapszerződés mellé? Ez borzasztó, ha emiatt esek el ettől a lehetőségtől, hiszen a napelemes rendszer még csak most lesz leszállítva. Eddig semmi nem történt csak banki ügyintézés.

Kedves Katalin!
Javasoljuk, hogy kérje a MÁK állásfoglalását az ügyben!

Üdvözlöm . Azt szeretném kérdezni hogy a mák oldalán lévő szerződést le töltve azt el fogadják?
2. Kérdés
Ha én január 25-én veszem meg a téglát ami kell és aznap állítják ki a számlát de a szerződést február 1-én írtuk meg. Az jelent e akadályt?
3.kerdes
Amennyiben én veszem meg az anyagot az 1. Számú mellékletben az anyagkoltseg oszlopot hagyjuk üresen ne írjunk bele semmit csak a munkadijhoz?

KATA -ás vállalkozó vállalja a munkát, a számla elfogadható e a támogatás keretében.
Vállalkozói szerződés mintát tudnának e küldeni amit biztosan elfogadnak olyat amiben a vállalkozó szerzi be az összes anyagot a munkálatokhoz valamint számla kiállítási mintát erre a vállalási formára, hogy 100 %-os biztonsággal el fogadják őket

Köszönöm válaszukat

További szép napot

Gizi