Mi számít beépíthető bútornak, amire a lakásfelújítás támogatás igényelhető?

A MÁK állásfoglalása alapján: “Általánosságban beépített bútornak minősül, ami az ingatlanba állagsérelem nélkül el nem választható módon beépítésre került, az ingatlan részét képezi, így különösen a beépített konyhabútor, beépített szekrény, kazán, szaniterek, a fürdőszobai szekrény mosdóval is.”

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. február 08. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Szakértő! Három olyan kérdésem lenne, hogy ha ki szeretném használni a max. lehetőséget és önerőkieg. képpen vennék fel 3m.állami kamattámog. kölcsönt, akkor az állam a támogatást mind betörleszti a kölcsönbe vagy csak a felét? Ha csak a felét,a másikfelét kiutalják nekem?Egyáltalán választhatok, hogy az állam előtörlesszen e vagy sem? A 2018 előtti LTP betörleszthető e a kölcsönbe és a MÁK- nak benyújtandó számlákat ide is be bell e nyújtani? Az állami hitelnél ugyan ez a kérdés. Igazolni kell e a bank felé a lakáscélú költést amit a MÁK felé amúgy is le kell adni, és ha igen elfogadják e… Továbbiak »

Tisztelt Szakértő!
A szabályzat úgy írja, hogy a munkadíj és anyag költség 50-50 % szerepelhet. Csak és kizárólag?
Max. támogatás kihasználása esetén, mondjuk a munkadíj 1,5 m. ft, az anyag 4.5m ft ez az arány nagyjából reálisnak is mondható sz. tem, ez akkor így már nem is jó? Vagy elég az egyiknek elérni az 1,5m.Ft-t? Hogy van ez nem értem?
Köszönöm a segítséget!
Tisztelettel: B.Ferenc

Tisztelt Szakértő! Az otthon felújítási támogatásra számítva a szobákon kívül, szeretnénk felújítani helyiségeket. Új konyha és fürdőszoba bútort terveztünk,s beléjük szeretnénk az életet megkönnyítő berendezéseket vásárolni. Csakhogy!! Beépíthető főzőlap, sütő az ok,árban is, de a beép. mikró egy vagyon! Ha vennék egy jobb minőségű hagyományost és beépíteném a sütő fölé esetleg még oda is rögzíteném a helyére, valamint szeretnénk szárítógépet a ronda fregori helyett, ugyanúgy beépítve a bútorzatba, ezek számláit vajon elfogadja a mák? Hogy van ez, ha mondjuk valami miatt egy számlát nem fogadnak el ,akkor buktam az egész támogatást? Vagy ha a hatmill. leadott áfásszámlából mondjuk egy hibádzik,akkor… Továbbiak »


6
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x