A Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató szabályok alapján a hitelező bankoknak korlátozva van az igazolt jövedelemnek törlesztő részletere fordítható összege. a JTM szabályokról ide kattintva olvashat bővebben. Szakértőink megvizsgálják az elfogadható jövedelmek nagyságát és ezek alapján számolják ki, hogy az egyes bankoknál mekkora hitelösszegre lenne jogosult.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Venni szeretnék egy ingatlant, 28 millió Ft. 8 millió hitelre van szükségem.
Kell munkahelyet igazolni vagy elég a fedezet?
Tisztelettel.
Andrea

Kedves Andrea!
Tisztán fedezet alapon nem lehetséges a hitelfelvétel. Megfelelő jövedelemigazolás szükséges, ami alkalmazottak esetében legalább 3 hónapos, nem próbaidős, határozatlan idejű munkaviszonyból származik és nettó összege eléri legalább a 100.000 Ft-ot. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű lakáshitel ügyintézést is!

Szép jó napot!
Érdeklődni szeretnék. Én külföldön lakom. 7 hónapja dolgozom hosszútávú munkaidővel rendelkezem havi 400 ezres jövedelmem van. Ezzel az összeggel Önök milyen ajánlatot tudnak kínálni nekem?

Kedves Melinda!
Lakáshitel felvételéhez állandó magyarországi lakcím szükséges. Ha ez adott, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. A hitelfelvételi lehetőségeket több tényező – pl. munkahelyi ágazat – is befolyásolja.

Angliában dolgozom 4 órás munkaidőben, de a havi jövedelmem 1000 font. Budapesti lakos vagyok, 12 éves bejelentett lakcímem van, 19. kerületi lakos.

Kedves Melinda!
Ezen a felületet személyre szabott tájékoztatást sajnos nem tudunk adni Önnek. Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.

A megvásárolandó ingatlan vételárából hány százalék önerőmnek kell meglenni ahhoz, hogy ne kelljen bevonnom adóstársként más személyt is a hitelemhez?

Kedves Renáta!
A szükséges önerő mértékét több tényező is befolyásolja, pl. az ingatlan területi elhelyezkedése, az igénylők jövedelmi helyzete, figyelembe vehető nettó jövedelem összege, esetlegesen meglévő hiteltörlesztések, stb. Személyre szabott tájékoztatáshoz tehát bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!