Közfoglalkoztatottak igényelhetik a falusi CSOK korszerűsítésre és/vagy bővítésre 3 gyermek után az 5M Ft támogatást?

3 gyermek után korszerűsítésre és/vagy bővítésre vonatkozó 5M Ft-os falusi CSOK azok számára is elérhető, akik a kérelem benyújtásakor közfoglalkoztatottként dolgoznak. A jogosultság további feltétele, hogy legalább 1 éves TB jogviszonnyal rendelkezzenek.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. január 25. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Bank!
Érdeklődni szeretnék, Falusi Csok felől. Van 3 meglévő gyermekem, 1 éves munkaviszonyom folyamatosan az elmúlt 1 évem pedig közfoglalkoztatott munkaviszony úgy 2 éves. Folyamatos megszakítás nélkül. Ön szerint van rá igény, esélyem a 10 millió Ft-os Falusi Csokra?
Köszönöm!

Kedves Róbert!
A 10 milliós falusi CSOK jogosultság feltétele, hogy az igénylő a támogatási kérelem benyújtásakor nem lehet közfoglalkoztatotti jogviszonyban, az azt megelőző időszakban viszont igen. Ha Ön jelenleg közfoglalkoztatott, az sajnos nem lesz megfelelő.

Tisztelt Bank!
Elnézést rosszul írtam. 1 éves közmunkából álltam el dolgozni, rendes bejelentett munkahelyemen vagyok 1 éve úgy folyamatos 2 éves.
Azt szeretném kérdezni, h így jogosult vagyok-e rá?

Kedves Róbert!
Így megfelelő a TB jogviszonya.
A falusi CSOK jogosultsági feltételeiről IDE kattintva tájékozódhat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű falusi CSOK ügyintézést is!


4
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x