Negatív tartalmú KHR esetén bankpartnereink egyikénél van lehetőség babaváró hitel felvételére. Ennek feltétele, hogy a korábbi mulasztás 1 éven belül az ügyfél által maradéktalanul rendezve lett. Ennek az információnak a KHR-ben is meg kell jelenni.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
30 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot kívánok!
A feleségem 3 hónap múlva nem lesz passzív KHR listán, én most leszek passzív! Ügyvéden keresztül rendezem a behajtónál lévő tartozásom!
Kérdésem az, hogy lehet-e esélyünk a babaváró hitelre? Providentnél most rendeztük a kölcsön kifizetését.

Kedves Márton!
Amennyiben minden kölcsönt maradéktalanul, elengedés nélkül visszafizetnek és ezt a KHR információ is alá fogja támasztani, úgy megfelelő jogosultsági és jövedelmi feltételek esetén igényelhető lesz a babaváró hitel bankpartnereink egyikénél. A babaváró hitel jogosultsági feltételeit IDE kattintva ismerhetik meg. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltsék ki online adatlapunkat a kölcsönök visszafizetését követően. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Melyik banknál kaphatnék babaváró hitelt, ha kifizetett passzív vagyok még kb. 8 hónapig?

Kedves Krisztina!
Szakértőink készséggel tájékoztatják a lehetőségekről. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat ! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Tisztelt Ügyfélszolgálat,
jelenleg negatív KHR listán szerepelek. 2 hónapon belül ezt a 300.000 Ft-os tartozásom kiegyenlítem. (A hitelkeret miatt).
Van-e remény a babaváró hitel pozitív elbírálására?
Köszönettel.
Ágnes

Kedves Ágnes!
Ahogy fenti bejegyzésünkből is tájékozódhat, a leírtak alapján működhet a babaváró hitel felvétele, amennyiben a további jogosultsági feltételek is fennállnak. Ezekről IDE kattintva tájékozódhat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Kedves Hitelnet!
Abban az esetben, ha a pár egyik tagja már igényelt babaváró kölcsönt előző házasságában, azt azonban válás miatt vissza is fizette, minden egyéb feltétel teljesülése esetén új házasságban igényelhet-e újra babaváró hitelt?

Kedves Barbi!
Információink szerint babaváró hitel egy alkalommal igényelhető. Új házasságban sincs lehetőség újbóli igénylésre akkor sem, ha a korábbi babaváró hitel visszafizetésre került.

Jó napot!
Szeretném megkérdezni, hogy mely bankok adhatnak számunkra babaváró támogatást úgy, ha passzív bár listán vagyunk?

Kedves Nóra!
Fenti bejegyzésünkből tájékozódhat arról, hogy passzív KHR esetén milyen további feltételek teljesülése esetén lehetőséges babaváró hitel felvétele. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Ha én szerepelek a KHR listán egy kedvezménnyel visszafizetett hitel miatt, akkor a fiamat elutasíthatják-e a babaváró hitel felvételénél? Neki soha semmi hitele még nem volt, mégis elutasították két banknál is.

Kedves István!
Fia babaváró hitelkérelme nem kerülhet elutasításra amiatt, hogy Ön negatív információval szerepel a KHR-ben.

Ezen a héten fizettem ki a KHR elmaradásomat, “passzív” KHR-es státuszban vagyok.
Kérdésem, hogy babaváró hitelt melyik bank belső szabályzata alapján kaphatjuk meg így?

Kedves Attila!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Üdvözletem!
Szeretnék érdeklődni, hogy melyik bankpartnerüknél lehetséges a passzív KHR-el a babaváró kölcsön.

Kedves Márk!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Üdvözlöm. Passzív KHR-esként kaphatunk valamelyik banktól babaváró hitelt? A tartozás ki lett egyenlítve felajánlott kedvezménnyel!
Várom válaszukat!
András

Kedves András!
Megegyezéssel (kedvezménnyel) zárult hitelügylet esetén sajnos nincs lehetőség bankpartnereinknél babaváró hitel igénybevételére.

Kérdés az lenne, hogy pozitív bár listásnak van-e lehetősége a babaváró kölcsönre?
Várom visszajelzésüket.

Kedves Edit!
A pozitív KHR információ nem jelent kizáró okot egyik banknál sem. Ami kizáró ok, az a negatív tartalmú KHR információ. A babaváró hitel igénylési feltételeiről IDE kattintva tájékozódhat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

KHR-es vagyok, de nincs tartozásom.
kaphatok babavárót?
Várom válaszukat.

Kedves Edit!
Amennyiben adatai passzív státuszban szerepelnek a KHR-ben, abban az esetben lehetséges a babaváró hitel igénylése egy bankpartnerünknél, ha a korábbi mulasztás 1 éven belül maradéktalanul került visszafizetésre és ezt a KHR információ is alátámasztja. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Tisztelt Hitelnet,
Babaváróval kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy van-e olyan bank, amelyik a passzív khr utolsó hónapjában már el tudja indítani a hitelezést? Jelenleg Raiffeisennél bankolok, ott csak a KHR kimutatáson szereplő dátumot követő napon hajlandóak elindítani. OTP-t kizártuk, mert ott a jelenlegi helyzetben, 3-6 hónapig kellene a fizetésemet érkeztetnem (még úgy is, hogy Prémium ügyfélként kezelnének), hogy a scoring miatt ne utasítsák el. Függetlenül attól, hogy feleségemmel minden papírt bevittünk mindkettőnkre vonatkozóan, több mint 3 éve ugyanazon a munkahelyen vagyunk, határozatlan munkaviszonnyal, átlagtól jóval magasabb fizetésekkel..
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Attila!
A leírtak alapján jelen helyzetben sajnos nem tudunk Önöknek megfelelő hitelintézetet javasolni.

Melyik banknál lehet passzív khr-rel lehetőség a babaváró igénylésére?

Kedves Erzsébet!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Tisztelt Cím!
Meg is lehet tudni, melyik az az Önök által írt bank, ahol nem feltétlenül kizáró ok a negatív vagy passzív khr listán való státusz?
Köszönettel.
B

Kedves Brigitta!
Természetesen. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Szia Brigitta. A választ megkaptad, engem is érdekelne a hitel?

Kedves Gyula!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!