Kerti tároló építésére igényelhető a támogatás?

Nem, a rendelet és a MÁK-tól kapott válasz alapján a támogatás a lakással azonos ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számon található épület, nem lakás céljára szolgáló helyiség (így különösen: nyári konyha, mosókonyha, tároló) felújítása,kerítés építése,gépjárműtároló építése vagy nyitott gépkocsibeálló kialakítása,terasz, loggia, erkély, előtető építése céljából igényelhető.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. február 08. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jelenleg nem rendelkezünk terasszal. Fedett, burkolt teraszt szeretnénk kialakítani. Meglévő tetőnket szükséges meghosszabbítani, vagy csapott tetőt készíteni. Jár -e a támogatás? Befolyásolja-e a támogatást, ha a terasz egyik oldalát felfalazzuk?
Jár-e a támogatás meglévő ajtó, radiátor áthelyezésére?
Köszönöm válaszukat!

mi számít felújításnak, és mi építésnek? az ingatlanon jelenleg is van tárolónak használt melléképület, ennek felújítása azonban gazdaságtalan, a felújítása valójában azt jelenti, hogy a helyén egy másikat építenénk. ez felújításnak (ami támogatható) vagy új építésének (ami nem támogatható) minősül?

köszönöm a választ! valóban, a kérdésből kifelejtettem, hogy ez a melléképület valóban szerepel a térképmásolaton is, vagyis nem a semmiből nőne ki

A kérdésem az lenne, hogy meglévő nyári konyhát építenénk újjá ugyanarra az alapra. Az elszámolható lenne?

Gépjármű tárólónak minősül e a motor illetve bicikli táróló is, vagy csak a kocsi?

Pince építéséhez igényelhető-e támogatás?

A”nem lakás céljára szolgáló helyiség (így különösen: nyári konyha, mosókonyha, tároló) felújítása” részből a felújítás mit takar? Tetőfelújítás és falszigetelés elszámolható?


12
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x