Üdvözletem, régi megrepedezett, megsüllyedt járdánkat szeretnénk belül újraépíteni. Kb 80%- ban betonozás, 20%- térkő. Erre vonatkozik-e a térburkolat cseréje?
Köszönöm.

Válaszunk:
A MÁK által kiadott tájékoztatók alapján “a ház előtti, kerítésen kívüli (utca) járda, bejáró (közterület) felújítására” NEM igényelhető a lakásfelújítási támogatás. Amennyiben az említett munkálatok telken belül vannak, akkor természetesen támogatható tevékenységnek minősül a betonozás és a térkő is.

További kérdések és válaszok lakásfelújítási támogatással kapcsolatban ide kattintva

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv!
Terasz járólappal történő burkolása elszámolható-e?

Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy az aszfalt burkolat vajon beletartozik-e a térburkolat fogalmába, tehát támogatható tevékenységnek minősül-e?
Az udvarunkkal szeretnénk valamit kezdeni, összetöredezett járdák, néhol kavicsos, máshol meg földes. Egybefüggő aszfaltburkolatot csináltatnánk, amennyiben a támogatás keretein belül elszámolható.
Köszönettel!

Üdvözlet!
Ha térkővezés közben felmerült,hogy új aknafedelet kell készítetni (mert nincs szintben),annak az anyagköltsége elszámolható?
Köszönettel

Érdeklődnék, hogy Ikeában vásárolt gardróbszekrényre is igénybe vehető-e a támogatás?
Köszönöm.

Térkövezés kapun belül és kapun kívül is lesz. Az összes vásárolt térkő 260 m2, ebből 230 m2 kerül kapun belülre. A számlaösszesítőn 230 m2 térkő összegét tüntessem fel? Nem gond, hogy a számlán a 260 m2 szerepel?

Üdvözlöm!
Ha térkövezés miatt támfal építésze vált szükségessé akkor ennek az anyagköltsége és munkadíja elszámolható a térkövezés címén?
Köszönöm válaszát!