Hűtő-fűtő klímára igénybe vehető a falusi CSOK?

Klímaberendezés vissza nem térítendő támogatással történő finanszírozása csak abban az esetben lehetséges, ha az a központi fűtési rendszer részét képezi. Falusi CSOK esetén tehát követelmény a központi kezelés. Amennyiben adott fűtési rendszer megfelel a hatályos műszaki előírásoknak, továbbá központilag irányítható, vagyis nem csak helyiségenként, úgy igénybe vehető preferált településen lévő lakóingatlan korszerűsítése esetén a falusi CSOK.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. február 08. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot!
Elegendő-e, ha a hűtő-fűtő klímát központilag egy telefonnal irányítjuk?
Amennyiben nem, mi a jó megoldás?

Kedves Anett!
A kormányrendelet központi irányítást ír elő. Annak meghatározásában, hogy mi minősül központi irányításnak, ilyen irányú szakember tud Önnek pontos tájékoztatást adni.

Jó napot kívánok!
Azt szeretném kérdezni, hogy falusi Csokot igényelhetek-e felújításra, ha rendelkezek 2 év tb jogviszonnyal, de 1 hónapja megszűnt a munkahelyem. 3 gyerek után szerettem volna igénybe venni.
Előre is köszönöm válaszát!

Kedves Katalin!
Ha a veszélyhelyzet ideje alatt veszítette el munkahelyét, akkor annak időszaka is beleszámít a TB jogviszonyba. Javasoljuk, hogy az ügyben keresse fel a területileg illetékes OEP-et. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!


4
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x