Hogyan kell kitölteni a számlaösszesítőt a lakásfelújítási támogatás igénylésénél?

Üdvözlöm, A kérdésem arra irányul, hogy a számlaösszesítőt egy IKEA esetében hogyan kell felosztanom, a számlán svéd megnevezéssel vannak a termékek és tartalmaznak beépíthető konyhabútor elemeit, valamint fürdőszobai beépített bútorokat és tartozékait vegyesen. A számlaösszesítőn hány sorban kell ezen tételeket feltüntetni és milyen megnevezéssel, hogy szabályos legyen? Köszönöm

A számlaösszesítőben a megrendelő nevére szóló számlákat kell feltüntetni. A sablon letölthető a MÁK honlapjáról. Minden számla külön sorban szerepelhet. A “A Kormányrendelet 6. §-a szerinti támogatható építési tevékenység megnevezése” oszlopba kell írni a tevékenység megnevezését a rendelet szerinti bontás alapján.
A beépíthető bútor esetében: s) beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. április 09. péntek


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Cím!
Számlaüsszesítőt vállalkozónlént egyet ,vagy minden vállalkozó mindegyik tevékenységéhez külön kell készíteni? Saját vásárlásaim számláit külön kell összesíteni? A KATA adózásba tartozó vállalkozó számlái megfelelőek a támogatáshoz?
Köszönöm segítségüket!


2
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x