Falusi CSOK-kal vásárolt ingatlanra igényelhető a támogatás?

Igen,igényelhető, de a támogatás igénylése esetén nem fogadható el az olyan számla, amelyet a felújítással érintett lakás vonatkozásában, falusi CSOK igénylése során már elszámoltak. A falusi csok igénylésben feltüntetett munkálatokon kívüli, fenti listában megtalálható munkálatokra tehát igényelhető a támogatás.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. február 08. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Volt egy meglévő ingatlanunk férjemmel 50-50%-ban. Falusi csokra vettünk egy másik ingatlant. Ilyen esetben melyik házra vehetem fel a lakásfelújítási támogatást. Vagy mindkettőre lehetséges?

Kedves Ilona!
A lakásfelújítási támogatás arra az ingatlanra vehető igénybe, ahol az Önök állandó lakcíme van. A falusi CSOK szerződésből fakadó kötelezettségük, hogy állandó lakóhelyet létesítsenek a támogatott ingatlanban a támogatás utolsó részfolyósítását követő 90 napon belül. Ha tehát már a falusi CSOK-os ingatlan az Önök állandó lakcíme, akkor csak arra tudják igényelni a felújítási támogatást. A támogatásnak azonban csak olyan munkálat lehet célja, amelyet a falusi CSOK keretében nem végeznek el. A további jogosultsági feltételekről IDE kattintva tájékozódhatnak.

A kérdésem az lenne, falusi csok igènylése utàn,igénybe lehet e venni a lakás felujitàsi támogatàst?
Köszönöm


4
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x