Igen, igényelhető, nincs erre vonatkozó tiltás a rendeletben. CSOK-kal korábban vásárolt ingatlanra a lakásfelújítási támogatást lehet igényelni. A rendelet annyi megkötést tartalmaz, hogy amennyiben FALUSI CSOK-kal kapcsolatos korszerűsítés történt már, akkor ugyanarra a munkálatokra nem lehet benyújtani a lakásfelújítási támogatás igénylését.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
10 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

2017-ben csok-kal vásárolt lakásra igényelhető a 50% támogatás? Fele-fele arányban dolgozó házastársak vagyunk 2 kicsi gyermekkel.

Kedves Imre!
Igen, igényelhető a támogatás CSOK-kal vásárolt ingatlanra.

Mit jelent az :hogy a korábban támogatott ingatlanra nem vehető igénybe . Pl kamattámogatott hitel esetén igényelhető e ? Korábban felvett már elévült “szocpol” esetén igényelhető e ?

Kedves János!
Az otthonfelújítási támogatás igényelhető, ha korábban szocpolt vagy kamattámogatott hitelt vett igénybe.
A támogatásról bővebben IDE kattintva tájékozódhat.

Üdv.
Kérdésem lenne, hogy aki vett fel hitelt állami támogatással és még nem fizette ki igénybe veheti e jelenlegi támogatást?

1 meglévő gyermekre csokkal + önkormányzati támogatással + lakáshitellel vásárolt ingatlan fürdőszoba teljes felújítására igénybe vehető-e az érkező második gyermekre csok és az 50-50%-os lakás felújítási támogatás?

Tisztelt Hölgyem/Uram!
A 2017-ben egyedülállóként vásárolt új építésű CSOK-os családi házam tekintetében terasz, kerítés, téli kert, melléképület építésére, felújítására igénybe vehetem a lakásfelújítási támogatást? Vagy mivel CSOK-kal támogattott már nem?
Köszönöm!
Üdvözlettel:
Gabriella