Bútorvásárlás igényelhető a támogatás?

Igen, a lakásfelújításról szóló rendelet szerint a beépíthető bútorok cseréje, beépítése támogatható, de a szabadon álló bútorok esetén NEM igényelhető támogatás.
A MÁK állásfoglalása alapján: “Általánosságban beépített bútornak minősül, ami az ingatlanba állagsérelem nélkül el nem választható módon beépítésre került, az ingatlan részét képezi, így különösen a beépített konyhabútor, beépített szekrény, kazán, szaniterek, a fürdőszobai szekrény mosdóval is.”

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. február 08. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet! A hálószobai gardróbszekrényt önálló bútorként vagy beépített bútorként veszik figyelembe? Elegendő lenne, ha asztalos készítené és a falhoz rögzítené? Köszönöm

Beépíthető konyhabútor, beépíthető gépekkel (sütő, páraelszívó, hűtőgép) előtt állunk. Mosogatótálca is elszámolható? A kérdésem az lenne, hogy a gépek anyagköltségként számlával igazolva bármikor elszámolhatóak részünkre, a bútor viszont csak akkor, ha vállalkozó asztalos gyártja? Ebben az esetben a bútor anyagköltségét saját névre kell kérnünk? A vállalkozó csak a munkadíjról ad számlát? Köszönöm!


4
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x