BAR listások igényelhetik a lakásfelújítási támogatást?

A lakásfelújítási támogatás igénylése során nem kizáró ok a BAR lista (Negatív KHR), így azok is igényelhetik akkor valamilyen mulasztás miatt szerepelnek a rendszerben.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. február 08. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
3 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm!
Lakásfelújítási támogatást szeretnék igényelni. Tetőcsere, nyílászárók cseréje . Az ingatlan teljes mértékben a férjem tulajdona. A tulajdoni lapra véletlenül nem írták rá a ,, neje” bejegyzést. 30 éve vagyunk házasok 2 gyermekünk van, mindketten 25 év alatti.
Kizáró ok lehet-e a tulajdonjog hiánya, és hogy a férjemnek köztartozása van?
Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlet, Az 5 dedikált bank ajánlatát megtekintettük. Amit tudni kell, az az, hogy a hitel felvételéhez az elvárt kondíciókkal rendelkezünk (egy címen a család, 5 évnél hosszabb ideje lakunk, 25 év alatti gyerek 2 is van). Vagyis az Államkincstár oldaláról OK-k lennénk, ÁM AZONBAN mindketten (én is és a feleségem is) rajta vagyunk a negatív KHR listán, és nem fognak egyhamar kifutni. Ennek okán az összes dedikált bank VISSZADOBJA a jelentkezésünket, mivel BAR-listásak vagyunk. Szóval mit kéne tennünk, hogy a hitelt VALAHOGY/BÁRHOGY, de fel tudjuk venni? A házunk 17 éve nem volt felújítva, és hadd ne kelljen mondanom milyen műszaki… Továbbiak »


3
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x