Nem jelent problémát, ha a babaváró hitel felvételét követően nem lesz közös lakcím. A babaváró hitelre vonatkozó kamattámogatás abban az esetben szűnik meg, ha a támogatott személyek egyike sem rendelkezik már magyarországi lakcímmel.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet-e külföldi munkaviszonyt kezdeni a hitel felvétele után? Magyar lakcím maradna természetesen, csupán külföldön dolgoznánk bizonyos ideig. Köszönöm előre a választ!

Kedves Sára!
Babaváró hitel felvétele után nincs akadálya külföldi munkaviszony létesítésének.

Az lenne a kérdésem, hogy abban az esetben, ha az első gyermek megszületése után kiköltözünk külföldre, de az egyikünk lakcíme nem változik, de a család többi részéé igen, és utána ha a következő 2 gyermek is a 3-ból magyar állampolgár lesz, de külföldön élnénk, akkor lehetséges, hogy a futamidő végén eltöröljék a hitelt?

Kedves Lora!
A kedvezményekre való jogosultsághoz legalább egyik támogatott személynek és a gyermekeknek állandó magyarországi lakcímmel kell rendelkezni. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!