A fennmaradó tartozás rendezése után passzív státuszban mikor kaphatok lakáshitelt csok-kal?

Ha megegyezéssel rendezi tartozását, úgy 5 évig marad passzív státusszal a KHR-ben. Bankpartnereink egyikénél lehetősége lehet legalább 6 havi passzív KHR státusszal piaci kamatozású lakáshitel felvételre. A passzív KHR státusz nem kizáró ok CSOK igénylésnél.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban Utolsó módosítás: 2021. február 08. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Akinek Provident tartozása van, az tudja-e igényelni a sima csokot?

Kedves Henrietta!
A Provident tartozás nem zárja ki a CSOK jogosultságot. A használt lakásvásárlásra vonatkozó CSOK feltételekről IDE kattintva tájékozódhat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK ügyintézést is!

Melyik partnernél lehetséges passzív khr-esként ingatlanfedezettel hitelt felvenni?

Kedves Éva!
Több feltételt is teljesíteni szükséges ahhoz, hogy passzív KHR-esként lakáshitelt lehessen felvenni. Szakértőink készséggel tájékoztatják a lehetőségekről, ha kitölti online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Külterületen lévő lakóházra igényelhető csok? Nem zártkerti.

Kedves Feri!
Attól függ, hogy a tulajdoni lapon milyen megnevezéssel szerepel az ingatlan. Ha erről rendelkezik pontos információval, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.


6
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x