Igen, a támogatásokhoz elfogadható TB jogviszonyhoz nem szükséges napi 8 órás munkaviszonnyal rendelkezni, elfogadható a kevesebb is. A támogatáshoz elfogadható TB jogviszonyokkal kapcsolatban fenti cikkünk olvashatók további részletek.

Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot kívánok!
Érdeklődnék, hogy CSOK-ot egyedülállóként igényelhetek-e 6 órás munkakörrel? Illetve a lakásvásárlás, amelyhez igényelném picit bonyolult. A lakásban már van többségi tulajdonom, a fennmaradó részt a gyermekeim apjától venném meg (aki nem férj, se élettárs, szóval nem közeli hozzátartozó), ilyen esetben is igényelhetem?
Előre is köszönettel,

Kedves Zsófia!
A 6 órás munkaviszony is keletkeztet TB jogviszonyt, mely a CSOK jogosultsághoz megfelelő. A CSOK azonban csak a 100%-os tulajdoni hányad egyidejű megszerzéséhez vehető igénybe. Így, hogy Önnek már van tulajdonrésze a célingatlanban, tulajdoni hányad kivásárlásához a CSOK nem használható fel. Erre a célra lakáshitel igényelhető. Az elérhető legkedvezőbb hitellehetőségekről Szakértőink készséggel tájékoztatják bővebb információk ismeretében. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

2000000ft kene lakas felujitasra. Nyugdijasok vagyunk.Ferjem dolgozik 4-oraban. Jogosult vagyunk kapni. Valaszukat varom.

Kedves Asszonyom!
Mivel férje a nyugdíj mellett kiegészítő tevékenységet folytat, így jogosultak lehetnek a támogatásra és a támogatott hitelre, ha Önökkel él egy 25 éves gyermekük.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb informácók ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Van min.összeg aminek havonta be kell folynia?4 órás bejelentéssel rendelkezem de eddig kézbe kaptam a fizetést nem folyószámlára.Ez akadály?

Napi 2 órában dolgozom. Havi jövedelmem 45 000ft. TB járulékot 45 822 ft-ot fizettem 2020-ban. Ebben az esetben is igénybe tudom venni a támogatást? Nincs limit?

Kedves hitelnet,
mit jelent az, hogy ‘megfelelő tb jogviszony’? Két órás munkabejelentés mellett megfelelő a tb jogviszony? Elolvastam a támogatás feltételeit, illetve a gyik-ot, nem találtam erre választ, így megköszönném, ha meg tudna erre írni a választ.
Köszönettel.

Kedves Réka!
Információnk szerint a részmunkaidő is keletkeztet TB jogviszonyt, így jogosult lehet a támogatásra.

Elég ha csak az igényléssel egyidejűleg lesz meg az egy éves tb jogviszony vagy a munkálatok megkezdése előtt már meg kell lennie az egy évnek?