fbpx

Felhasználási feltételek, jognyilatkozat

Üzemeltető: Hitelnet Kft.
Székhely: 9700 Szombathely, Fő tér 36
Levelezési cím: 9701 Szombathely, Pf. 90
Nyilvántartási szám: H-EN-I-145/2017
Adószám: 12768118-2-18

E-mail: info (@) hitelnet.hu

A Hitelnet Kft (CG:18-09-104925) (Továbbiakban Üzemeltető) az alábbiakban összefoglalja az általa üzemeltetett oldalak (hitelnet.hu és a hozzá tartozó aldomainek) (továbbiakban Oldalak) használatának felhasználási feltételeit (a továbbiakban: "Felhasználási Feltételek"):

Felhasználó köteles elolvasni és elfogadni az Oldalak felhasználási feltételeit , valamint az alábbi vonatkozó feltételeket, kikötéseket és irányelveket azok jövőbeli kiegészítéseivel együtt.

A Felhasználó az Oldalakon megjelenő hitelkalkulátor,- valamint ajánlatkérő oldalakat, az Üzemeltetőhöz intézett kapcsolat felvételi oldalak ( kommentek, új kérdések ) akkor használhatja, ha elfogadja a Felhasználási Feltételeket.

Üzemeltető lehetővé teszi a www.hitelnet.hu portál (a továbbiakban: Portál) látogatói számára az alábbi szolgáltatások díjmentes használatát:

  • Hitelkalkulátor (a továbbiakba: Kalkulátor) használata
  • Online ajánlatkérés hitel témában
  • Korábbi bejegyzésekhez történő hozzászólás
  •  Új kérdés elküldése a Portál szakértői részére adatlap segítségével

Amennyiben Felhasználó hozzászólást vagy új kérdést tesz fel az Oldalakon  keresztül, az arra kapott válaszok, hozzászólások kizárólag az üzemeltető személyes véleményét tükrözik, azok nem jelentenek garanciát semmilyen tekintetben.  A kapott válaszok nem használhatók fel személyi kölcsön, jelzáloghitel vagy CSOK kérelem ügyintézése során, az esetleges károkért Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

A Kalkulátorban tárolt adatok az egyes pénzügyi intézmények hivatalos üzletszabályzataiból, illetve egyéb nyilvános adataiból származnak. Ezekből az ajánlatokból - a személyi kölcsön kalkulátor kivételével - az Üzemeltető kiválasztja saját szempontja alapján a legalacsonyabb, átlagos és legmagasabb THM értékkel rendelkező kondíciókat. Ingatlan fedezet nélküli Személyi kölcsön esetében Üzemeletető közvetítői tevékenységet nem végez. Tekintettel arra, hogy személyi kölcsön esetén nem az összes pénzintézet tesz közzé teljes körű, illetőleg naprakész adatokat, ezért nem tudunk kötelezettséget vállalni arra, hogy az összes Magyarországon működő pénzintézet valamennyi elérhető konstrukciója közül ki tudjuk választani az elérhető legkedvezőbb ajánlatokat.

Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a Kalkulátorban tárolt adatok rendszeresen frissítésre kerüljenek. Tekintettel arra, hogy nem az összes pénzintézet tesz közzé teljes körű, illetőleg naprakész adatokat, ezért nem tudunk kötelezettséget vállalni arra, hogy az összes Magyarországon működő pénzintézet valamennyi elérhető konstrukciója közül ki tudjuk választani az elérhető legkedvezőbb ajánlatokat. Így az esetleges pontatlanságokból származó hibás tájékoztatás miatt felelősséget vállalni nem tudunk. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Portál által adott eredmények és adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlati felhívásnak.

A Kalkulátor által készített törlesztő részlet ajánlatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra). Nem minden esetben tudjuk 100 %-os pontossággal lemodellezni a banki törlesztő részlet számítást, de az egyes banki hirdetményekben publikált képletek segítségével mindent elkövetünk, hogy legalább 98 %-os pontossággal megegyezzen. A rögzítés során történő pontatlanságból eredően Üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli.

A Portálon elhelyezett Kalkulátor használata teljes körűen díjmentes.

A Programot kizárólag magánszemélyek használhatják, saját vagy közvetlen hozzátartozójuk érdekében. A Program üzleti célból történő felhasználása tilos és következményekkel jár (így különösen: Hpt. szerinti közvetítői tevékenység, üzleti tanácsadás-, adatgyűjtés-, közzététel-, egyebek).

Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, költségekért, amelyek a Portál használatából, vagy használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származhatnak.

Üzemeltető kijelenti, hogy adatkezelést a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően végez.

Üzemeltető kijelenti, hogy amennyiben a Portálon található ajánlatkérő adatlap vagy hozzászólás és új kérdés esetén kitölthető adatlap kitöltésével a honlap látogatója személyes adatait megadja, úgy azokat Üzemeltető kapcsolatfelvételre és havi rendszerességű hírlevél küldése céljából kezeli.

Az oldal látogatója az ajánlatkérő adatlap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy Üzemeltető a kitöltött adatlapokon található személyes adatokat a Portálon keresztül regisztrált vagy az Üzemeltetővel szerződött hitelközvetítő partnereknek átadja kapcsolatfelvétel céljából.

Üzemeltető felhívja a felhasználó figyelmét, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. Amennyiben a felhasználó a honlapon elhelyezett adatlap kitöltésével, vagy egyéb online módon személyes adatot ad meg, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a Hitelnet Kft. a megadott személyes adatot a fentiek szerint kezelje.

A Portálon és az azon található minden kép, grafika, logo, szöveges tartalom, adat és információ , illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag Üzemeltető kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Ezek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Üzemeltető nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából származnak.

A Kalkulátorral kapcsolatos valamennyi jog fenntartva.

Jelen felhasználási feltételek elfogadásával felhasználó kijelenti, hogy a Programot és a Portált saját felelősségére használja, és magára nézve a felhasználási feltételeket kötelezőnek ismeri el.

Üzemeltető lehetővé teszi a Portálon az alábbi szolgáltatások meghatározott díj ellenében igénybe vehető szolgáltatások használatát:

A Portálon elérhető földrajzi térségekben az ajánlatkérő ügyfelek adatainak elérhetőségét kapcsolatfelvétel céljából.

Üzemeltetőt a jövőben tetszőleges időpontban módosíthatja a Felhasználási Feltételeket, a változtatásokat pedig, valamennyi felhasználó köteles magára kötelező érvényűként elfogadni. Az Oldalakon elérhető szolgáltatásának használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

Üzemeltető mindent elkövet, hogy a rendszert a legmagasabb színvonalon üzemeltesse, és a rendszer használatából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg

Hatályos: 2018-05-04

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.