Falusi CSOK + Hitel

Falusi CSOK – preferált településen történő – használt lakásvásárlással egybekötött bővítéshez és/vagy korszerűsítéshez, valamint meglévő lakás bővítéséhez és/vagy korszerűsítéséhez vehető igénybe a meglévő vagy vállalt gyermekek számának függvényében. A támogatáshoz kapcsolódóan kamattámogatott lakáshitel igénylésére is van lehetőség.

Falusi CSOK hitel

A legalább két gyermek után igénybe vett falusi CSOK-hoz kapcsolódóan igényelhető a 3%-os kamatú támogatott hitel – Falusi CSOK hitel – is.

A kamattámogatott hitel összege vásárlással egybekötött bővítés/korszerűsítés esetén:

  • 2 gyermek esetén legfeljebb 10 000 000 Ft,
  • 3 vagy több gyermek esetén legfeljebb 15 000 000 Ft.

Meglévő lakás bővítése/korszerűsítése esetén:

  • 2 gyermek esetén legfeljebb 5.000.000 Ft,
  • 3 vagy több gyermek esetén legfeljebb 7.500.000 Ft.

Míg falusi CSOK igénylésénél előírás, hogy amennyiben lakásvásárlással egybekötött bővítéshez vagy korszerűsítéshez igényeljük a támogatást, akkor a vételár kiegyenlítéséhez legfeljebb a kedvezmény 50%-a vehető fel, addig a kamattámogatott hitel vonatkozásában ilyen előírás nincsen. A falusi CSOK hitel tehát a vételár kiegyenlítéséhez, illetve a bővítés, korszerűsítés bekerülési költségének finanszírozásához bármilyen arányban felhasználható. Az igényelt hitel összegét nem kötelező mindkét célra felhasználni, akár csak az egyik (vásárlás), akár csak a másik (bővítés, korszerűsítés) célra is igényelhető a teljes összeg.

kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Tekintse meg az elérhető banki lakáshitel lehetőségeket a Hitelnet kedvezményeivel

Lakáshitelek összehasonlítása

Falusi CSOK hitel 1 gyermek esetén?

1 gyermek után igényelt falusi CSOK esetén a fenti kamattámogatott lakáshitel igénybevételére nincs lehetőség, más típusú hitel azonban elérhető.

A falusi CSOK-hoz kapcsolódó támogatott hitelről, valamint az 1 gyermekes falusi CSOK-ot igénylők által elérhető további hitellehetőségekről Szakértőink készséggel adnak személyre szabott, díjmentes tájékoztatást online adatlapunk kitöltését követően! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű falusi CSOK és hitelügyintézést is! Előzetes tájékozódáshoz kérjük, számoljon online lakáshitel kalkulátorunkkal!

Utolsó módosítás: 2020. március 23. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Zoltán szerint:

2020-09-19 - 11:28

Könnyűszerkezete családi házat szeretnénk építeni. kb 42 millió értékben /ÁFA-val együtt/
Ehhez rendelkezésre áll összközműves telek, amin lebonttandó épület van.
Kb. 5 millió forint készpénz.
Kb. 14 millió forint értékű panellakás
Csok-ot szeretnénk igényelni 7.6 millió értékben /3 gyerek van/
/már szoc. pol.-t egyszer igényeltünk/
+ kedvezményes hitel / hitel

Hitelnet szerint:

2020-09-21 - 08:53

Kedves Zoltán!
Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Szakértőnk készséggel készít Önnek személyre szabott tájékoztatást. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK és hitelügyintézést!

Márti szerint:

2020-09-19 - 11:23

Elváltunk, van egy családi házunk, amit egyelőre nem tudunk eladni. Van három gyermek. Menekülnék ebből az áldatlan helyzetből. Férjemnek meghaltak a szülei.
Milyen CSOK -kombinációval tudnám megvenni a markazi, eladásra váró családi házukat?

Tisztelettel: Márti

Hitelnet szerint:

2020-09-21 - 09:34

Kedves Márti!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat, és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű Falusi CSOK ügyintézést!

Olivér szerint:

2020-07-27 - 11:04

Szeretném megkérdezni, hogy mi Somogy megyében vagyunk, de Borsodba szeretnénk igyénybe venni a falusi csokot. Ebbe szeretnék segitséget kérni, ha volna egy ügyintéző, aki segit intézkedni.

Hitelnet szerint:

2020-07-27 - 11:30

Kedves Olivér!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot! Díjmentesen vállaljuk a teljes körű Falusi CSOK ügyintézést!

Erzsébet szerint:

2020-07-27 - 10:57

Szeretnénk felvenni a falusi csok felújításra szánt összegét tető cserére. Érdeklődni szeretnék, hogy ha egy KATÁs vállalkozó egyszerűsített számlát tud adni, azt is elfogadja a bank?
Köszönöm.

Hitelnet szerint:

2020-07-27 - 15:14

Kedves Erzsébet!
Elfogadható az egyszerűsítet számla Falusi CSOK korszerűsítéshez. Fontos azonban, ha adóvisszítérítést is igényelne akkor már nem érvényesíthető a KATA-s számla. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű Falusi CSOK ügyintézést!

Timi szerint:

2020-07-27 - 10:22

Tisztelt Szakértő!
Szeretném megkérdezni, hogy meglévő 2 gyermekünk után szeretnénk megigényelni a Falusi CSOK-ot és mellé 5 millió forint szabad felhasználású hitelt.Csak a férjem nevén van a ház. (Jogszabály szerint mindkettőnk nevén kell lenni a ház tulajdonjog szerint.)
Meg tudnánk igényelni a hitelt a Falusi CSOK igénylése előtt (tulajdonjog átírás)?

Hitelnet.hu szerint:

2020-07-29 - 10:35

Kedves Timi!
A falusi CSOK jogosultságnak valóban feltétele, hogy mindketten rendelkezzenek tulajdonrésszel az ingagtlanban. Javasoljuk azoban először a tulajdonjog átíratását, majd az ezt követő igénylést. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK és hitelügyintézést is!

Mónika szerint:

2020-04-27 - 14:17

Üdvözlöm!
Falusi CSOK támogatást és hitelt szeretnénk felvenni felújítás és korszerűsítésre.
Érdekelne, a szerződés aláírása előtti számlákat is el tudom számoltatni, amennyiben igen, mennyi idővel a szerződés aláírása előtt kezdhetem el a felújítást hogy azt finanszírozzák?

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-27 - 16:01

Kedves Mónika!
A korszerűsítési munkálatok megkezdését megelőző fél évben kiállított számlák is elfogadható a költségek igazolásaként. Fontos azonban, hogy a támogatás csak azokra a munkálatokra vehető igénybe, amelyek a falusi CSOK kérelem benyújtásakor még hátravannak. A további falusi CSOK feltételekről IDE kattintva tájékozódhat. További személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű falusi CSOK ügyintézést.

Zoltán szerint:

2020-04-26 - 13:18

Tisztelt Hitelnet!
2019-ben felvettük a falusi Csokot használt lakás vásárlásra. 5 milliót a vételárba kaptunk, 5 milliót pedig majd az előre jelzett felújításokra.
A kérdésem az lenne, hogy kaphatunk-e most Csok hitelt (fix 3%) arra, hogy abból az összegből tudjuk előfinanszírozni a felújításokat. Vagy ez a két dolog üti egymást esetleg!?
Válaszukat előre is köszönöm!
Zoltán

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-28 - 17:42

Kedves Zoltán!
A leírtak alapján visszamenőlegesen már sajnos nem igényelhető a falusi CSOK hitel. Amennyiben nem áll rendelkezésre a munkálatok előfinanszírozásához szükséges összeg, esetleg személyi hitelből lehetne megoldani a finanszírozást. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Georgina szerint:

2020-03-23 - 20:38

Van egy ház amit kinéztunk!
Van rajt konyha de a terkepen nincs rajt!
Megkaphatjuk a 3%kamattámogatási hitelt+falusi csokot?

Hitelnet szerint:

2020-03-23 - 20:43

Kedves Georgina,
Amennyiben az épület nincs feltüntetve a térképen, akkor így falusi csok és hitel sem igényelhető rá, mielőbb kérje az épület feltüntetést.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA