Egyéni vállalkozóknak hitel lehetőség - Hitelnet.hu

Egyéni vállalkozóknak hitel lehetőség

Pénzügyi partnerinknél egyéni vállalkozók számára is elérhetők a lakossági jelzáloghitelek. Ez esetben részben más feltételeknek, követelményeknek kell megfelelni, mint alkalmazottként dolgozó hiteligénylők esetén. Arról, hogy egyéni vállalkozóként milyen hitelek felvételére van lehetőség és milyen feltételeknek kell ehhez megfelelni, az alábbiakban tájékozódhat.

Milyen hitelek érhetők el egyéni vállalkozóknak?

Ha Ön , de magánszemélyként szeretne hitelt felvenni, akkor az alábbi típusú hitelek közül válogathat:

kalkulátor

Hitelkalkulátor

Számoljon hitelkalkulátorunkkal, tekintse meg egyedi kedvezményeinket

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

  • Fedezet nélküli személyi kölcsön
  • Ingatlanfedezet bevonásával nyújtott szabad felhasználású jelzáloghitel
  • Adósságrendező, hitelkiváltó kölcsön ingatlanfedezettel
  • Lakáscélú jelzáloghitel

Speciális feltételek

Az egyéni vállalkozóként tevékenykedő adósnak legalább 12 hónapos vállalkozói múlttal kell rendelkeznie. Jövedelméről NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal), korábban APEH által kiadott jövedelemigazolást kell benyújtania. Emellett szintén a NAV által igazolnia kell, hogy nincsen köztartozása. Köztartozás esetén a hitelkérelmet elutasítják a pénzintézetek. Már minimálbéres jövedelemmel rendelkező egyéni vállalkozói is igényelhet személyi kölcsönt vagy jelzáloghitelt.

Az egyéni vállalkozók mellett azok is hitelhez juthatnak, akik rendszeres jövedelmüket társas vállalkozásból szerzik. Ilyen esetben munkáltatói igazolást kell kitöltenie az adott cégnek, ám emellett szükség van a NAV jövedelemigazolásra is, illetőleg igazolni kell, hogy sem a társas vállalkozónak nincsen köztartozása magánszemélyként, sem magának a vállalkozásnak.

Egyebeket tekintve a vállalkozók is ugyanolyan feltételekkel juthatnak személyi kölcsönhöz vagy jelzálog alapú hitelhez, mint az alkalmazottként hitelt felvevők.

Ha kíváncsi a jelenleg elérhető legkedvezőbb hitelek havi törlesztő részletére, akkor használja online Hitelkalkulátorunkat! Megadva a felvenni kívánt hitel összegét és kiválasztva a kölcsön típusát és futamidejét, egyetlen kattintással kiszámolható a havi törlesztés összege.

Ha személyre szabott hitelajánlatból szeretne tájékozódni az egyéni vállalkozóknak nyújtott hitelkonstrukciókról, akkor kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat! Ennek elküldése után Szakértőink tájékoztatni fogják az aktuális hiteltörlesztésekről, a mértékéről és a járulékos költségeiről. Az igényeinek megfelelő hitel kiválasztása után a Hitelnet irodáiban Szakértőink díjmentesen lebonyolítják a hitelügyletet, így Önnek sem pénzébe, sem idejébe nem kerül a hitelügyintézés.

Amennyiben az egyéni vállalkozóknak kínált hitelekkel kapcsolatban további kérdése lenne, tegye fel online Hitelszakértőinknek!

További bejegyzések Egyéni vállalkozók:

Utolsó módosítás: 2015. december 07. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Sándor szerint:

2018-03-07 - 14:42

Egyéni vállalkozó önköltségjavítás céljának megvalósítására vehet-e fel kölcsönt magánszemélytől?
Köszönöm válaszukat.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-12 - 11:53

Kedves Sándor!
Ebben a kérdésben sajnos nem tudunk Önnek segíteni.

Sándor szerint:

2017-10-28 - 04:36

15 hónapja egyéni vállalkozó vagyok főállás mellet vasas szakmában. Pénz kellene gépek, szerszámok vásárlására.
Mik a lehetőségeim?

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-28 - 04:42

Kedves Sándor!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről!

Erika szerint:

2017-08-06 - 16:17

Vejem egyéni vállalkozó 5 éve. Nincs tartozása. Lányom fél ingatlan tulajdonrészéhez megvásárolnák a másik felét, ehhez szerettek volna 6 millió forint hitelt igényelni. A bank elutasította, mert nincs igazolható jövedelme. Saját magának nem utal fizetést. CSOK szóba sem jöhet, mert hozzátartozótól venné meg a tulajdonrészt
Nincs megoldás?

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-07 - 05:19

Kedves Erika!
Egyéni vállalkozó esetén NAV jövedelemigazolással igényelhető lakáshitel. Amennyiben ez rendelkezésre áll, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják a hitellehetőségeket!

Zita szerint:

2016-11-18 - 14:43

Tisztelt Hitelnet!
25 éve egyéni vállalkozó hozzájuthat-e a 2,5% os NHP hitelhez üzleti ingatlan vásárláshoz?
Köszönettel, Zita

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-21 - 11:11

Kedves Zita!
A Növekedési Hitelprogram ügyében kérjük, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önnek bővebb információk ismeretében.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA