Hitel egyéni vállalkozóknak

Pénzügyi partnerinknél egyéni vállalkozók számára is elérhetők a lakossági jelzáloghitelek. Ez esetben részben más feltételeknek, követelményeknek kell megfelelni, mint alkalmazottként dolgozó hiteligénylők esetén. Arról, hogy egyéni vállalkozóként milyen hitelek felvételére van lehetőség és milyen feltételeknek kell ehhez megfelelni, az alábbiakban tájékozódhat.

Milyen hitelek érhetők el egyéni vállalkozóknak?

Ha Ön egyéni vállalkozó, de magánszemélyként szeretne hitelt felvenni, akkor az alábbi típusú hitelek közül válogathat:

  • Fedezet nélküli személyi kölcsön
  • Ingatlanfedezet bevonásával nyújtott szabad felhasználású jelzáloghitel
  • Adósságrendező, hitelkiváltó kölcsön ingatlanfedezettel
  • Lakáscélú jelzáloghitel
kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Tekintse meg az elérhető banki lakáshitel lehetőségeket a Hitelnet kedvezményeivel

Lakáshitelek összehasonlítása

Speciális feltételek

Az egyéni vállalkozóként tevékenykedő adósnak legalább 12 hónapos vállalkozói múlttal kell rendelkeznie. Jövedelméről NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal), korábban APEH által kiadott jövedelemigazolást kell benyújtania. Emellett szintén a NAV által igazolnia kell, hogy nincsen köztartozása. Köztartozás esetén a hitelkérelmet elutasítják a pénzintézetek. Már minimálbéres jövedelemmel rendelkező egyéni vállalkozói is igényelhet személyi kölcsönt vagy jelzáloghitelt.

Az egyéni vállalkozók mellett azok is hitelhez juthatnak, akik rendszeres jövedelmüket társas vállalkozásból szerzik. Ilyen esetben munkáltatói igazolást kell kitöltenie az adott cégnek, ám emellett szükség van a NAV jövedelemigazolásra is, illetőleg igazolni kell, hogy sem a társas vállalkozónak nincsen köztartozása magánszemélyként, sem magának a vállalkozásnak.

Egyebeket tekintve a vállalkozók is ugyanolyan feltételekkel juthatnak személyi kölcsönhöz vagy jelzálog alapú hitelhez, mint az alkalmazottként hitelt felvevők.

Ha kíváncsi a jelenleg elérhető legkedvezőbb hitelek havi törlesztő részletére, akkor használja online Hitelkalkulátorunkat! Megadva a felvenni kívánt hitel összegét és kiválasztva a kölcsön típusát és futamidejét, egyetlen kattintással kiszámolható a havi törlesztés összege.

Ha személyre szabott hitelajánlatból szeretne tájékozódni az egyéni vállalkozóknak nyújtott hitelkonstrukciókról, akkor kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat! Ennek elküldése után Szakértőink tájékoztatni fogják az aktuális hiteltörlesztésekről, a THM mértékéről és a hitelfelvétel járulékos költségeiről. Az igényeinek megfelelő hitel kiválasztása után a Hitelnet irodáiban Szakértőink díjmentesen lebonyolítják a hitelügyletet, így Önnek sem pénzébe, sem idejébe nem kerül a hitelügyintézés.

Amennyiben az egyéni vállalkozóknak kínált hitelekkel kapcsolatban további kérdése lenne, tegye fel online Hitelszakértőinknek!

Utolsó módosítás: 2020. március 23. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Tamás szerint:

2020-07-01 - 14:46

Egyéni vállalkozóként a NAV 600e ft-igazolt. Van 2 év lezárt vállalkozó múlt. Nincs NAV tartozásom. Nem vagyok negatív KHR-s. Ma 5 azaz öt bankban voltam. Egy forint személyi kölcsönt nem kapok a jelen helyzetben!!!!! Tamás

Hitelnet szerint:

2020-07-01 - 14:55

Kedves Tamás!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és kollégánk készséggel segít Önnek megtalálni a megfelelő bankot. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Rozália szerint:

2020-06-03 - 15:06

Jó napot!
Az lenne a kérdésem, hogy most júliusban lesz 12 hónapja, hogy vállalkozásom van és szeretnék személyi kölcsönt felvenni.
Elég egy olyan igazolás a NAV-tól, hogy még mindig működik a cég és köztartozás mentes vagyok, illetve van egy fél éves lezárt jövedelemigazolásom is ,ami 2019.07.01.- 2019.12.30-ig bezárólag.
Így tudok felvenni személyi kölcsönt júliusban?

Hitelnet.hu szerint:

2020-06-04 - 10:59

Kedves Rozália!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Norbert szerint:

2020-05-11 - 21:36

Jó napot!
Érdeklődnék, hogy egyéni vállalkozó vagyok és Széchényi kártyát igényeltem, de a bank elutasította.
Van-e módom fellebbezni vagy valakihez fordulhatok, aki segít ebben?

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-12 - 14:55

Kedves Norbert!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink a további részletek ismeretében tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről.

Zoltán szerint:

2020-03-01 - 18:02

1.5 éve vagyok vállalkozó fiatal vagyok és el szeretném kezdeni saját életem és szeretnék venni egy családi házat.

Hitelnet szerint:

2020-03-23 - 16:45

Kedves Zoltán!

A pontos feltételekért kérje az Ön lakhelyéhez legközelebbi kollégánk visszahívását. Teljes körű és díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Irodáink listáját ide kattintva tekinteti meg.

Rozalia szerint:

2020-02-24 - 14:30

2019.07.01-től van magán vállalkozásom most zárt le a nav de csak 5 hónapra mert ugye nem januárban nyitottam hanem juliusban és ki kérhetem a nav igazolast de csak az 5 hónapra jogosult lehetek személyi hitelhez igy is vagy kell még várnom jövő év elejéig

Sándor szerint:

2018-03-07 - 14:42

Egyéni vállalkozó önköltségjavítás céljának megvalósítására vehet-e fel kölcsönt magánszemélytől?
Köszönöm válaszukat.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-12 - 11:53

Kedves Sándor!
Ebben a kérdésben sajnos nem tudunk Önnek segíteni.

Sándor szerint:

2017-10-28 - 04:36

15 hónapja egyéni vállalkozó vagyok főállás mellet vasas szakmában. Pénz kellene gépek, szerszámok vásárlására.
Mik a lehetőségeim?

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-28 - 04:42

Kedves Sándor!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről!

Erika szerint:

2017-08-06 - 16:17

Vejem egyéni vállalkozó 5 éve. Nincs tartozása. Lányom fél ingatlan tulajdonrészéhez megvásárolnák a másik felét, ehhez szerettek volna 6 millió forint hitelt igényelni. A bank elutasította, mert nincs igazolható jövedelme. Saját magának nem utal fizetést. CSOK szóba sem jöhet, mert hozzátartozótól venné meg a tulajdonrészt
Nincs megoldás?

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-07 - 05:19

Kedves Erika!
Egyéni vállalkozó esetén NAV jövedelemigazolással igényelhető lakáshitel. Amennyiben ez rendelkezésre áll, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják a hitellehetőségeket!

Zita szerint:

2016-11-18 - 14:43

Tisztelt Hitelnet!
25 éve egyéni vállalkozó hozzájuthat-e a 2,5% os NHP hitelhez üzleti ingatlan vásárláshoz?
Köszönettel, Zita

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-21 - 11:11

Kedves Zita!
A Növekedési Hitelprogram ügyében kérjük, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önnek bővebb információk ismeretében.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA