Jogosult lehetek CSOK-ra, ha ápolási díjat kapok? - Hitelnet.hu

Jogosult lehetek CSOK-ra, ha ápolási díjat kapok?

Utolsó módosítás: 2018. január 13. szombat

Üdv.

Válaszukra elmentem ma az MKB Bankba és bemutattam a jogerős határozatomat, hogy ápolásin vagyok! Majd megnézettem velük a csok törvényt, amiben felolvasták, hogy elég a határozatom, amit bevittem az ápolásiról. Nem kell külön az OEP-tól igazolás. Elmondásom szerint meglepődtek, hogy vajon honnan veszem én ezt, hogy benne van a csok szabályzatában, mivel ők erről nem tudnak! De mikor felolvastattam velük, akkor meglepődtek! Közölték, beadhatom a csokra a papírokat, amit be is fogok adni a jövő hét után, mivel az ügyintézőm még mindig kételkedik a papíromban, elküldte egy felülvizsgálatra, hogy biztos legyen az ügy elindításában! Addig várnom kell, míg nem értesít telefonon! De remélem szerencsém lesz.

Lakástakarék kalkulátor

Akár évi 72 ezer Forint állami támogatás, akár díjmentes számlanyitás

Részletek

NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETEK NEKEM ABBAN, HOGY EL TUDJAK INDULNI EBBEN AZ ÜGYBEN! HA MAGUK NINCSENEK, AKKOR ÉN MOST NEM TARTANÉK ITT AZ ÜGYBEN, HANEM ELKÜLDTEK VOLNA. HÁLÁS KÖSZÖNETEM!!!!

1 hét múlva jelentkezem, megírom, hogy beadtam-e a papírokat vagy nem! De remélem, hogy beadhatom! Szeretném, ha végigkísérnének ebben a CSOK ügyben, mivel nagy szükségem van Önökre!

Utóirat: még annyi kérdésem volna, mivel Önöknél olvastam, hogy csökkentett, ezt feltüntetik a csokomra, mivel egyedülállóként fogom felvenni, hitel nélkül, amit nem értek, arra gondolok, hogy ebben az esetben a befizetéseket 50 százalékban kéne megfizetnem vagy pedig 100 százalékban?

Várom válaszukat.
Köszönöm!
Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Igen, fenti esetben nem kell külön igazolást kérni az OEP-től. A vonatkozó kormányrendelet értelmében ebben az esetben elegendő az illetékes kormányhivatal ápolási díjat megállapító végleges határozatának benyújtása.

A kérdését nem egészen értjük, milyen befizetésekre gondol?

Örömünkre szolgál, hogy tudtunk segíteni, a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére és várjuk a fejleményeket az ügyben.


Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

Partnereink