Használt lakás vásárlásra igényelt Fundamenta előhitel mellé kérhetünk CSOK-ot valahol? - Hitelnet.hu

Használt lakás vásárlásra igényelt Fundamenta előhitel mellé kérhetünk CSOK-ot valahol?

Tisztelt Hitelnet.hu!

Párommal találtunk egy házat, ami 4 800 000 Ft. azonnali áthidaló kölcsönnel szeretnénk megvenni, mivel még csak 7 hónapja fizetjük a Fundamentát. Ha azonnali áthidaló kölcsönt igénylünk a Fundamentától, akkor is igénybe tudjuk venni a csok-ot? A ház olyan 70nm-es használt ház. Ahogy olvastam, minden kikötésnek megfelelünk. Most február 27.-én lesz az esküvőnk és két gyermeket szeretnénk vállalni. Lehetséges lehet ez így? Mert amikor korábban érdeklődtünk, azt a választ kaptuk, hogy ha CSOK-ot szeretnénk igényelni xy banktól, akkor a hitelt is onnan kell igényelni, mivel azonnali áthidaló kölcsönről van szó. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy itt Kiskunhalason tudna-e Nekem ajánlani olyan bankot, ahol csak a csok-ot venném igénybe, a Fundamentától pedig az azonnali áthidaló kölcsönt? Az is probléma, hogy nem tudunk biztosítani olyan ingatlant amire jelzálogot lehetne terhelni. Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Károly!

A CSOK és a hitel igénylése megoldható lehet különböző bankoknál, bár ennek a folyamata nem lesz túl egyszerű. Információink szerint több olyan pénzintézet is van, ahol nem megoldható a Fundamenta előhitel mellé történő CSOK igénylés, de természetesen van olyan is ahol igen. Konkrét bankot azonban sajnos így nem tudunk Önnek ajánlani. Az Önerő nélküli vásárlás (csak hitel és CSOK) azonban vállalt gyermekkel jelenleg csak korlátozott helyen oldható meg, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Ön lakhelyéhez legközelebb található tanácsadónkkal, aki válaszol minden kérdésére!

A 70 m2-es házra megoldható a CSOK igénylés, de mivel gyermeket vállalnának be, ezért csak akkor, miután összeházasodtak.

Utolsó módosítás: 2016. február 22. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Éva szerint:

2017-09-05 - 21:03

Lejárt Fundamenta lakástakarék esetén igénybe lehet-e venni a szerződött összeg hitelrészét, ha a takarékoskodó nyugdíjas és 1952-ben született?
Válaszukat köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-09-07 - 09:59

Kedves Éva!
A Fundamenta hitelügylet általában minimum kétszemélyes, vagyis mindig kell adóstárs, kivéve, ha az adós egyedüli nettó jövedelme eléri a 650.000,-Ft-ot. A hitelügyletben egy főnek mindig 65 év alattinak kell lennie, amikor felveszi a hitelt. A nyugdíj, mint jövedelem elfogadható. Az elvárt jövedelmek összege a hitelügylet részleteitől függ.

Gábor szerint:

2016-02-22 - 20:15

Tisztelt Szakértők!

Kérdésem a következő:lehet-e utólag igényelni a CSOK-ot, ha egy gyermek mellett használt lakást vásároltam a Fundamentával,és jelenleg már lakástörlesztési fázisban vagyok?

Köszönöm,
Gábor

Hitelnet szerint:

2016-02-23 - 13:53

Kedves Gábor!
Az Ön által megjelölt célra a jelenlegi CSOK nem igényelhető.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések