Ajánlat hitelközvetítőknek, csatlakozz a Hitelnethez! - Hitelnet.hu

Ajánlat hitelközvetítőknek, csatlakozz a Hitelnethez!

Utolsó módosítás: 2016. december 30. péntek

Hiteltközvetítő vagy?

Csatlakozz a C&I Hitelnet Kft. országos hitelközvetítő hálózathoz és érj el kiemelt magas és biztos jutalékot. Több, mint 14 éves szakmai múltunk garanciát jelent. Cégünk jelenleg egyike az ország legnagyobb forgalommal rendelkező hitelközvetítő hálózatainak, az egy főre jutó közvetített állományunk az egyik legmagasabb.

Nálunk akár ügyfelet is szerezhetsz!

A magas banki jutalékon túl mi akár ügyfeleket is adunk!

Kerülj fel honlapunkra!

Portálunk napi több ezres látogatottsággal rendelkezik, Hitelkalkulátorunk és online ajánlatkérő adatlapunk segítségével az érdeklődők konkrét igényléssel fordulhatnak hozzád, kiválasztják a lakhelyük szerinti települést, térséget, ahol a hitelügyintézés számukra a legkényelmesebb lenne.

Szolgáld ki ingatlanközvetítő partnereinket!

Stratégiai együttműködést kötöttünk Városi Ingatlan hálózattal, akinek ingatanközvetítői partnereit a Hitelnet közvetítői szolgálják ki országosan.

Miért éri meg Neked csatlakoznod?

Kiemelkedően magas jutalékot fizetünk!
Nincs havi forgalmi elvárás, nincs keresztértékesítési kötelezettség. A beszámlázható jutalék mértéke saját ügyleteid esetén egységesen a közvetített hitel összegének 1,5 – 1,6 %-a.

Egyedi értékesítést támogató rendszer

Rendszerünk használatával egy helyen érheted el az össze banki hitel és LTP ajánlatot. Csak néhány kattintás és már teljes összehasonlítást tudsz nyújtani ügyfeleidnek!

Kérd egyedi ajánlatunkat, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Lépj kapcsolatba velünk!

 

A SPAMEK ellen: