Tudok felvenni hitelt gyesre és családi pótlékra?

Utolsó módosítás: 2011. szeptember 16. péntek

Gyesre és családi pótlékra lehet felvenni 100-150 ezer forint hitelt ha igen melyik banknál és mi kell hozzá???
Kérdést feltette: Ilona

Kedves Ilona!

Hitelfelvétel esetén sem a GYES, sem a családi pótlék nem tartozik az önállóan elfogadható jövedelmek közé, így e jövedelmekre személyi hitel sem igényelhető.
Fedezet nélküli személyi kölcsön felvételéhez legalább 6 hónapos munkaviszonyból származó, minimum nettó 70 ezer forintot elérő jövedelem szükséges.

Címkék: ,

Kérdése van?Kattintson ide és tegye fel kérdését
Hozzászólások
 • Andrea szerint:

  Lehet-e hitelt igényelni családi pótlékra és gyesre?

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Andrea!
   A családi pótlék és a gyes nem tartozik az önállóan elfogadható jövedelmek kategóriájába. Ha tehát a családi pótlékon és a gyesen kívül nincsen egyéb igazolható jövedelme, illetve nem vonható be a hitelügyletbe olyan személy, aki munkaviszonyból vagy vállalkozói jogviszonyból származó – a bank elvárásainak megfelelő – jövedelemmel rendelkezik, akkor sajnos nem igényelhet sem fedezet nélküli személyi hitelt, sem jelzáloghitelt.

 • Andrea szerint:

  Üdvözlöm!
  A kérdésem a következő: jelenleg gyesen vagyok, amit a MÁK utal. Augusztusban már gyetet kapok szintén a MÁK-tól, ami 2017-ben jár majd le. Igényelhetek-e személyi kölcsönt? A havi rendszeres jövedelmem így a családi pótlékkal és a gyessel együtt 110.600.- forint, amit folyószámlán kapok.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Andrea!
   Sem a GYES, sem a GYET nem tartozik az önállóan elfogadható jövedelmek közé hitelfelvétel során, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő személyi hitel lehetőséget ajánlani. A hitelfelvételhez olyan adós bevonására lenne szükség, akinek jövedelme legalább 6 hónapja fennálló folyamatos munkaviszonyból származik és eléri a nettó 60 ezer forintot. Ha erre van lehetőség, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják az elérhető konstrukciókat.

 • Marianna szerint:

  Jó napot!
  Az lenne a kérdésem, hogy gyesre fel-e tudnék venni kölcsönt?
  Válaszukat előre is köszönöm.

 • Karolina szerint:

  Azt szeretném megkérdezni, hogy igényelhetek-e kölcsönt önöktől? Jelenleg gyesen vagyok és a családit kapom {a családit két gyermek után}.
  Köszönöm.

 • Viktória szerint:

  Jó napot!
  Gyesen vagyok 2 gyermekemmel. 55 ezer forintot kapok rájuk! Egy kisebb hitelre lenne szükségem, kb. 200 ezer Ft körül gondoltam! Folyószámlán kapom a pénzt 2 éve lassan, 6 hónapja rendszeres 55 ezer forinttal! Nagy szükségem lenne rá! Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
  Előre is köszönöm!

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Viktória!
   Gyesre és családi pótlékra nem nyújt egyik pénzintézet sem kölcsönt, így sajnos nem tudunk Önnek segíteni a személyi hitel felvételében.

 • Henrietta szerint:

  Üdvözlet!
  Személyi kölcsön iránt érdeklődnék, hogy lehetséges-e Gyesre és Családi pótlékra a kölcsön? Illetve április hónapban töltöm be a 18 évet. Akadályt jelent-e?
  Köszönettel.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Henrietta!
   Személyi kölcsön igénylésére betöltött 18 éves kor után van lehetőség, de 21 éves kor alatt társigénylő bevonása kötelező. Az igénylés során a gyes és a családi pótlék nem fogadható el önálló jövedelemként, így arra személyi kölcsön nem nyújtható.

 • Anikó szerint:

  Fontos lenne számomra tudni, hogy gyesre és családi pótlékra tudnék-e felvenni kisebb személyi kölcsönt!

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Anikó!
   Gyesre és családi pótlékra sajnos még kisebb összegű személyi kölcsön sem vehető fel. A családtámogatási juttatásokat önálló jövedelemként egyik pénzintézet sem fogadja el hitelfelvételnél.

 • B. Attiláné szerint:

  Szeretnék hitelt. Családi pótlékot és Gyetet kapok számlára, havi 89.600 Ft.ot.
  Lehet-e rá hitelt felvenni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   Mint ahogy fenti válaszainkban is olvashatja, családtámogatási juttatásokra egyik hitelintézet sem folyósít kölcsönt. Erre akkor sincs lehetőség, ha jövedelmét bankszámlára kapja. Így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

 • Zsuzsi szerint:

  Párom dolgozik, de bárlistás. Én gyesen vagyok és csak családi pótlékot illetve gyest kapok (ami 72.000 Ft). Tudunk-e így hitelt felvenni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsuzsi!
   A BAR lista negatív tartalmú információja kizárja a hitelfelvétel lehetőségét. Az Ön által megjelölt bevételi források pedig nem fogadhatók el önálló jövedelemként, így sajnos nem tudunk Önöknek segíteni a hitelhez jutásban.

 • Nikoletta szerint:

  Nekem az lenne a kérdésem, hogy családira és ösztöndíjra, amit mindeddig kaptam, mármint az ösztöndíjat, de már nem kapom, de a papírjaim megvannak róla, hol kaphatnék 150 ezer forint hitelt? Gyorsan kellene.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Nikoletta!
   Hitelfelvétel során csak olyan jövedelem vehető figyelembe, melyet az igénylő jelenleg is kap. A családi pótlék önmagában nem fogadható el hiteligénylésnél, így a leírtak alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő gyorskölcsönt ajánlani.

 • Klaudia szerint:

  Családi pótlékra és gyesre tudnék valami hitelt igényelni?
  Köszönöm a választ.
  Klaudia

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Klaudia!
   Hiteligénylés során a pénzintézetek sem a családi pótlékot, sem a gyest nem tudják önálló jövedelemként elfogadni, ezért adott jövedelmekkel sajnos nem lehetséges a hitelfelvétel.

 • Katalin szerint:

  Jó napot kívánok!
  Hitelt szeretnék felvenni családi pótlékra, gyesre és gyermektartásra, mely havi összege 100.000 Ft. Érdeklődnék, milyen hitelt vehetek fel erre az összegre?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Katalin!
   Mivel a családi pótlék, a gyes és a gyermektartás önállóan nem elfogadható jövedelemkategória hiteligénylésnél, ezért sajnos nem tud kölcsönt felvenni egyik pénzintézetnél sem.

 • Dániel szerint:

  Jó napot!
  Érdeklődnék, hogy két kiskorú gyermekemmel élek családi pótlékból és gyesből. Azt szeretném megtudni, lehet-e valamilyen hitelt igényelnem?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Dániel!
   Családi pótlék és gyes esetén – önállóan elfogadható jövedelem hiányában – nem igényelhető sajnos semmilyen hitel.

 • Ágnes szerint:

  Jelenleg gyesen vagyok, ami 73 650 Ft. Kaphatok-e bármilyen kölcsönt? Folyószámlával nem rendelkezem, gyesről papírom van. Párom külföldi munkahelyen dolgozik, élettársi kapcsolatban vagyunk. Ingatlannal rendelkezünk mind a ketten. 4 gyermeket nevelünk. Párom fizetése 150 000 Ft felett van.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ágnes!
   Önmagában a gyesre nem igényelhető kölcsön egyik pénzintézetnél sem. Külföldi munkaviszonnyal csak akkor lenne lehetőség hitelfelvételre, ha tudnának ingatlanfedezetet biztosítani.

   • RIGÓ ÁGNES szerint:

    Párom és én rendelkezünk mind a ketten ingatlannal, amin jelzáloghitel van. Ő külföldön dolgozik, én jelenleg gyesen vagyok. Így is élhetünk-e a hitelfelvétellel? Vagy bármiféle kölcsönnel, esetleg hitelkiváltással?

    • Hitelnet.hu szerint:

     Kedves Ágnes!
     Külföldön dolgozók esetében is van lehetőség hitelfelvételre, adósságrendező hitel igénylésére. Szakértőink készséggel tájékoztatják a konkrét lehetőségekről online ajánlatkérő adatlapunk kitöltése után!

Szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Amennyiben más témában szeretné megkérdezni hitelszakértőinket, kérjük kattintson IDE

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Kérdése van?