Személyi kölcsön munkáltatói igazolás nélkül?

Utolsó módosítás: 2010. április 19. hétfő

Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönnel kapcsolatos érdeklődések során Tanácsadóink sokszor találkoznak olyan kérdéssel, hogy van-e lehetőség személyi hitel igénylésére munkáltatói igazolás benyújtása nélkül.

Ingatlanfedezettel biztosított szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitel esetén korábban volt ugyan arra lehetőség, hogy akár munkáltató igazolás nélkül is igényeljenek az ügyfelek hitelt, azonban ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön esetén erre sem korábban nem volt, sem jelenleg nincs lehetőség.

Ennek oka, hogy míg jelzáloghitel esetén a kölcsön visszafizetésének biztosítékaként bevonásra kerül a hiteligénylő tulajdonában lévő ingatlan, addig személyi kölcsön felvételekor a pénzintézetek számára csupán az ügyfelek rendelkezésre álló, havi rendszeres jövedelme jelent biztosítékot a kölcsön visszafizetésére.

Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön igényléséhez tehát minden esetben szükség van a jövedelemigazolás valamely típusára.

A személyi hitelhez szükséges dokumentumok az alábbiak:

 • Jövedelemigazolás
 • Utolsó 3 havi bankszámla kivonat
 • Közüzemi számla + a befizetést igazoló folyószámla kivonat vagy csekk
 • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya

Az aktuális törlesztő részleteket Ön is kiszámolhatja a honlapunkon lévő Hitelkalkulátor segítségével. Abban az esetben, ha az így kalkulált havi törlesztés elnyeri az Ön tetszését, akkor díjmentesen személyre szóló ajánlatot is kérhet. Tanácsadóink az igényeinek megfelelő hitelkonstrukciókat tartalmazó ajánlatot egy munkanapon belül elkészítik.

Továbbá lehetőséget kínálunk előzetes hitelbírálatra valamint hitelképesség felmérésre is, melynek köszönhetően néhány percen belül megtudhatja, hogy a kiválasztott pénzintézetnél Ön vajon hitelképes-e.

Pozitív hitelbírálat esetén néhány napon belül folyósításra kerül a kívánt összeg, amely legfeljebb a nettó jövedelem 5-8-szorosa lehet.

Címkék:

Kérdése van?Kattintson ide és tegye fel kérdését
Hozzászólások
 • nagy andrás szerint:

  sürgösen szükségem lenne rá.megoldható.

 • nagy andrás szerint:

  82000 ft keresek havonta és szükségem lenne olyan 100000 forint kölcsönre megoldhato e munkáltatoi igazolás nélkül.elöre is köszönöm.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves András!
   Munkáltatói igazolás nélkül egyik banknál sem igényelhető személyi kölcsön.

 • Georgina szerint:

  jó estét érdeklödni szeretnék hogy havi jövedelmem 90.000ft a fizetésemet kézben kapom nem számlára,személyi kölcsön érdekelne kezes és zálog nélkül.munkáltatói igazolást még tudok kérni de 3 hónapja dolgozom a cégnél.kérdésem hogy van lehetöségem bármely banknál 400.000ft hitelt kérnem?

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Georgina!
   Személyi kölcsön igénylése során partnereiknél jelenleg 12 havi munkaviszony mindenképpen levárt és a kézbe kapott jövedelem is csak szigorú feltételek esetén fogadható el.

 • ildikó szerint:

  Üdvözlet!
  Érdekelne, hogy 1.000.000 forint törlesztő részlet kb. mennyi lenne és mi kell hozzá?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ildikó!
   Személyi kölcsön igényléséhez legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszony szükséges. Mivel a nettó jövedelemnek kb. az 5-6-szorosa vehető fel ebben a formában, ezért ezért 170-200.0000 Ft összegű munkabér igazolása szükséges 1 millió forint felvételéhez. Ehhez adóstárs is bevonható, ha az adós jövedelme eléri legalább a nettó 60 ezer forintot.
   Az aktuális törlesztő részleteket online Hitelkalkulátorunkkal számolhatja ki!

 • Edit szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  A cofidis munkáltatói nélkül hirdet hitelfelvételre lehetőséget. Bérpapírt és folyószámla kivonatot kér. Ebben sz esetben is egyeztet a munkáltatóval? Ilyen esetben nincs kivel, ha nincs rajta kitöltő felelős személy, hisz nincs igazolás. A fő kérdés, hogy egyeztet-e. Ezt szeretném tudni.
  Köszönettel.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Edit!
   Cofidis által nyújtott hitelek közvetítésével irodánk nem foglalkozik, így a hitelfelvétel menetéről, módjáról ez esetben sajnos nem tudunk Önnek tájékoztatást adni.

Szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Amennyiben más témában szeretné megkérdezni hitelszakértőinket, kérjük kattintson IDE

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Kérdése van?