Személyi kölcsön BAR listásoknak?

Utolsó módosítás: 2014. július 11. péntek

A BAR listásoknak adható személyi hitelekről szeretne tájékozódni? BAR listásként kisebb összegű gyorskölcsönre lenne szüksége? Az alábbi bejegyzésünkből megtudhatja, hogy jelenleg van-e a bankpiacon olyan hitelintézet, mely BAR listásoknak is nyújt fedezet nélküli kölcsönt.

A pénzügyi és gazdasági válságot megelőző időszakban ugyan volt olyan pénzintézet, amely passzív státuszú BAR listások számára is elérhetővé tette a személyi hiteleket, de az igénylés feltételei az utóbbi években jelentősen szigorodtak.

A személyi kölcsön lényege fedezet nélkül:

A személyi kölcsön olyan szabad felhasználású hitel, melynek igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezet bevonására. Az adósnak megfelelő jövedelemmel kell rendelkeznie, ez jelenti ugyanis a bank számára a kölcsön visszafizetésének legfőbb biztosítékát.

Az ingatlanfedezet tehát kihagyható, azonban személyi kölcsön igényléséhez nem elegendő csupán a jövedelem. A pénzintézetek minden esetben vizsgálják az adósok BAR státuszát. Az aktív bárosok, bárlistások nehéz helyzetben vannak hiteligénylés esetén.

BAR lista kizáró okot jelent?

Mint ismeretes az aktív BAR státusz olyan adóst jelöl, aki jelenleg is fennálló, hátralékos kölcsönnel rendelkezik. De bárlistásnak tekinthető az a személy is, aki hátralékos hitelét ugyan visszafizette, ám az ügylet lezárása óta még nem telt el 1 év. Az illető passzív BAR státuszú.

Vannak olyan hitelkonstrukciók, melyek esetén a bankok különbséget tesznek az aktív és passzív bárosok között, hitelnyújtás szempontjából. Ám ez nem minden hitelnél van így. Személyi kölcsön esetén a következő előírás érvényes pénzügyi partnereink mindegyikénél:

Negatív tartalmú BAR lista esetén ma már egyáltalán nincs lehetőség fedezet nélküli személyi kölcsön felvételére. Ez azt jelenti, hogy az aktív és passzív BAR státusz egyaránt kizáró okot jelent a hiteligénylésnél.

BAR listás személy adóstársként, kezesként sem szerepelhet gyorskölcsön ügyletben. A hitelfelvételre csak akkor nyílhat lehetőség, ha az ügyféladatok törlésre kerülnek az aktív státuszt követő passzív BAR státuszból is, ami jelenleg 1 év.

Milyen státuszai vannak a BAR listának?

A nyilvántartásban az adós két féle státuszban szerepelhet

 1. Jelenleg is fennálló, élő elmaradás – Nyitott státusz – Aktív BAR
 2. Az elmaradás már megszüntetésre került – Lezárt státusz – Passzív BAR

Aktív vagy passzív BAR esetén magyar bank nem fogad be személyi kölcsön igénylést

További feltételek:

A BAR lista és a hiteligénylés összefüggéseinek megismerése után érdemes időt szentelni a személyi kölcsönök további feltételeinek:

 • 23 éves kortól igényelhető.
 • Minimum féléves folyamatos munkaviszony szükséges hozzá.
 • Elsősorban a határozatlan időre szóló munkaszerződés preferált, de bankpartnereink egyike határozott idejű munkaszerződés esetén is kedvező lehetőséget kínál.
 • A hiteligénylésnél kizáró ok a próbaidő és a felmondási idő.
 • Az adótartozás ugyancsak kizáró tényező.
 • Az adósnak kell rendelkeznie legalább két hónapja aktív bankszámlával.
 • Díjrendezett közüzemi számlát kell bemutatni.
 • Alapfeltétel az állandó lakcím és az érvényes személyes okmányok.

Bankpartnereink legkedvezőbb személyi kölcsönének havi törlesztése kalkulátorunkkal gyorsan kiszámolható. Ha Ön egyénre szabott személyi kölcsön ajánlatot szeretne kapni, igényelje online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével.

Hozzászólások
 • Sóty Dorottya szerint:

  Aktív báros vagyok.Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönt szeretnék 1 millió forint értékben.Van e vaqlamilyen megoldás?Várom válaszukat.

  Üdvözlettel:Sóty Dóra

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Dóra!
   Aktív BAR esetén nem igényelhető személyi kölcsön. Passzív BAR esetén is csak akkor, ha már 2 éve lezárásra került.
   Fitos Szilárd

 • dettyke szerint:

  Kedves Szilárd!
  Öcsém passzív baros, jövő év szeptemberben telik le az öt éve, kezesként került fel. Nagyon nagy szüksége lenne személyi kölcsönre, mert sajnos a vállalkozása miatt az apeh mindenféle levelezés és egyéb nélkül letiltotta a fizetését és ezért nem tudja fizetni a törlesztőrészleteit. Hiába kért részletfizetést, az apehtől semmi válasz nem érkezett. Van lehetőség az Önök partnerénél számára? Az lenne a fontos, hogy az apeh tartozását is ki tudja rendezni és be tudja fizetni a letiltás miatti elmaradásait.

  köszönettel: B. bernadett

  • Hitelnet szerint:

   Az Ön által leírtak alapján biztos, hogy bankpartnerünk nem hagyja jóvá a személyi hitel igénylést. Vállalkozók esetén mindenképpen APEH nullás igazolást is csatolni kell, és az jelen esetben nem megoldható.
   Üdvözlettel:
   Fitos Szilárd

 • Kapitány Katalin szerint:

  Szép Napot!
  2011.májusáig vagyok még passzív báros,de szeretnék felvenni 400.000,- személyi kölcsönt.Sajnos saját ingatlanom nincs.Tudna valamilyen megoldást ajánlani?
  Köszönettel:Kapitány Katalin

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Katalin!
   Egy olyan bankpartnerünk van jelenleg, ahol a 2 éve lezárt BAR nem kizáró tényező. Erről felvilágosítást csak személyesen vagy telefonon tudunk adni, kérem keresse fel az Önhöz legközelebbi irodánkat és kollégáink a helyszínen tudnak előminősítést végezni.
   Üdvözlettel: Fitos Szilárd

 • Tiborc szerint:

  Tisztelt hitelinfó

  passzív bar listás vagyok, (többszörös). több éve rendeztem a tartozásaim, de a pontos időpontokra nem emlékszem. Lehetséges-e, hogy személyi hitelhez jussak.
  kb. 500.000.-Ft

  • Hitelnet szerint:

   Jelenleg a passzív BAR lista személyi kölcsön igénylés során elutasítást jelent mindenhol. Egy bank partnerünk van, ahol a 2 éve lezárt 1szeres passzív BAR státusz nem jelent azonnali elutasítást.
   Fitos Szilárd

 • Cs.Moncsi szerint:

  Kedves Szilárd!

  Személyi hitelt szeretnék felvenni, 500.000,- Ft-ot. Én nem vagyok bárlistás, de a jövedelmem miatt egyedül nem kapok, mivel lakáshitelem is van. Ha a férjem lehetne az adóstásram, akkor nagyobb esélyekkel indulhatnék, viszont a férjem passzív BAR listás, kb. két éve múlva “szabadul meg” ettől a státusztól. Mennyi esélyünk van, hogy személyi hitelhez jussunk?
  Üdvözlettel! Moncsi

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Moncsi!
   Személyi kölcsön igénylése esetén nem igazán látok megoldást a kérdésére, mivel a BAR lista jelenleg kizáró ok az igénylés során, őn viszont ezek szerint nem rendelkezik elegendő jövedelemmel.
   Fitos Szilárd

 • Zoltán szerint:

  Tisztelt Szilárd!
  Sajnos más butaságamiatt aktív BAR listás vagyok. Szeretném kiváltani ingatlan fedezettel ezt a tartózásom. Van-e rámód és lehetőség. Az ingatlan saját tulajdon, de apukámék a haszonélvezők. összesen 800 000 forint kellene.
  Köszönettel válaszát várva.

  Zoltán

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Zoltán!
   Magyar pénzintézet aktív bar listás igénylőknek nem adnak hitel. Legfeljebb néhány pénzügyi szolgáltató jöhet szóba lényegesen kedvezőtlenebb feltételekkel, vagy osztrák hitel jelenthet megoldást. Mindkét esetbe fontos, hogy hol található az ingatlan és milyen jövedelemmel rendelkezik Ön. Kérem töltse ki honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatványt és kollégáim ismertetik a lehetőségeiket.
   Fitos Szilárd

 • várdai andrea szerint:

  kedves szilárd!
  egyéni vállalkozó vagyok sajnos aktív( azaz nem tudom pontosan)báros.vállalkozásom tartozását szeretném rendezni,de ingatlanfedezetem nincs. van valami megoldás? a vállalkozást újból nyereségessé tettem ,csak a felhalmozott tartozától akarnék megszabadulni. havi 50-60eft kifizetése nem gond.
  köszönettel

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Andrea!
   Sajnos jelenleg aktív BAR esetén még ingatlan fedezettel sem nyújtanak hitelt a hazai bankok. Személyi kölcsön is csak egy partnerünknél igényelhető passzív KHR esetén, de csak abban az esetben, ha már 2 éve lezárt a mulasztás.
   Fitos Szilárd

 • Katona Mária szerint:

  Kedves hitelinfo!Az év eleje óta vagyok bárlistás egy bankkártya fizetése miatt,sajnos az élettársam nem tudott elhelyezkedni,nekem van munkahelyem február óta de egy fizetésből nemtudtunk megélni 2 gyerekkel.Milyen személyi kölcsönt tudnék igényelni, az én minimálbéres keresetemmel?A párom már dolgozik de csak 1 hónapja jelentették be.Kérem irjanak minél hamarabb.
  Tisztelettel:Katona Mária.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Mária!
   BAR lista esetén nem tud személyi kölcsönt igényelni sehol sem, de a minimálbér is kizáró ok lenne jelenleg. A párja sem hitelképes jelenleg az 1 hónapos munkaviszony miatt.
   Fitos Szilárd

 • mohácsiné varga anita szerint:

  tisztelt szilárd. a következő lenne önhöz a kérdésem . sajnos ez év október 4.én bar listára tett a provident bank melyröl most szereztem tudomást. a hielt más vette fel a nevemben melyet bizonyitani tudok ,mással beszéltek állandóan telefonon aki azt mondta hogy ő ,én vagyok az adataimat tudta. mijen megoldást tud javasolni nekem ? a legnagyobb gond az egészben hogy ez a személy a testvérem és nem akarnék neki rosszat.hiszen gyakorlatilag őt is becsapták az a területi képviselö akivel kapcsolatban állt szinte bele hajszolta öt ebbe a hitelbe jelenleg 10 vagy 12 futó hitele van más más neveken de mind családtag ezt nem szabadott volna az ügyintézöknek meg engedni véleményem szerint , a bank nagyot hibázott . mit kéne tennem hogy a testvérem ne kerüljön bajba de ezeket a hiteleket vizsgálják felül. válaszáz elöre is köszönöm . V Anita

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Anita!
   Én ilyenről még nem hallottam. Egy kölcsönszerződést a testvére ír alá Ön helyett? Ez nem igazán értelmezhető, és a bank is nagyot hibázott ebben az esetben. Amennyiben ez kiderül, elég súlyos következményei lehetnek a testvére részére, de a banki alkalmazott sem számíthat túl sok jóra… Sajnos nincs ötletem arra vonatkozólag, hogy mit tudna Ön tenni, de ez előbb utóbb biztosan ki fog derülni….
   Fitos Szilárd

 • mohácsiné varga anita szerint:

  tisztelt szilárd. a következő lenne önhöz a kérdésem . sajnos ez év október 4.én bar listára tett a provident bank melyröl most szereztem tudomást. a hielt más vette fel a nevemben melyet bizonyitani tudok ,mással beszéltek állandóan telefonon aki azt mondta hogy ő ,én vagyok az adataimat tudta. mijen megoldást tud javasolni nekem ? a legnagyobb gond az egészben hogy ez a személy a testvérem és nem akarnék neki rosszat.hiszen gyakorlatilag őt is becsapták az a területi képviselö akivel kapcsolatban állt szinte bele hajszolta öt ebbe a hitelbe jelenleg 10 vagy 12 futó hitele van más más neveken de mind családtag ezt nem szabadott volna az ügyintézöknek meg engedni véleményem szerint , a bank nagyot hibázott . mit kéne tennem hogy a testvérem ne kerüljön bajba de ezeket a hiteleket vizsgálják felül. válaszáz elöre is köszönöm . V Anita

 • mohácsiné varga anita szerint:

  tisztelt szilárd. a következő lenne önhöz a kérdésem . sajnos ez év október 4.én bar listára tett a provident bank melyröl most szereztem tudomást. a hielt más vette fel a nevemben melyet bizonyitani tudok ,mással beszéltek állandóan telefonon aki azt mondta hogy ő ,én vagyok az adataimat tudta. mijen megoldást tud javasolni nekem ? a legnagyobb gond az egészben hogy ez a személy a testvérem és nem akarnék neki rosszat.hiszen gyakorlatilag őt is becsapták az a területi képviselö akivel kapcsolatban állt szinte bele hajszolta öt ebbe a hitelbe jelenleg 10 vagy 12 futó hitele van más más neveken de mind családtag ezt nem szabadott volna az ügyintézöknek meg engedni véleményem szerint , a bank nagyot hibázott . mit kéne tennem hogy a testvérem ne kerüljön bajba de ezeket a hiteleket vizsgálják felül. válaszáz elöre is köszönöm . V Anita

 • Kovácsné szerint:

  Tisztelt hitel info!!!
  Hitel szeretnék fel venni de aktiv Bar listás vagyok
  van e lehetőségem igy hitelhez jutni NAGYON FONTOS LENNE
  előre is köszönöm

  • Hitelnet szerint:

   Aktív BAR lista esetén nem igényelhető sehol sem személyi kölcsön. Ez kizáró ok még a jelzáloghitel igénylése esetén is.
   Fitos Szilárd

 • V. Bálint szerint:

  Tisztelt hitelinfó!
  Márciusban lesz 2 éve hogy passzív vagyok.Személyi kölcsönt szeretnék felvenni. Milyen lehetőségeim lennének? Előre is köszönöm!

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Bálint!
   Egyetlen pénzügyi partnerünknél fogadható el a 2 éve lezárt BAR státusz, ez a hitel azonban online nem igényelhető, csak személyesen egyes irodáinkban.
   Fitos Szilárd

 • Szabó Katalin szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Családi eseményhez szeretnék személyi kölcsönt igényelni.Passzív BAR-os vagyok,negyedik éve. Saját tulajdonú ingatlan vásárlására vettem fel hitelt, ennek törlesztése 63000.-Ft/hó. A nettó jövedelmem havonta 150000.-Ft. Nem szeretnék adóstársat, sem más ingatlant fedezetként bevonni, plusz nem rendelkezem vezetékes telefonnal (ez kizáró tényező egyes bankoknál).Kérdezem: van-e lehetőségem max. 200000.-Ft személyi kölcsönt kapni? Válaszát köszönöm.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Katalin!
   Személyi kölcsön igénylése esetén a rendelkezésre álló nettó jövedelem legfeljebb 40-45 %-a terhelhető hiteltörlesztéssel. 150.000 Forint jövedelem esetln ez 60 ezer Forint, aminél már magasabb a lakáshitel. Ezek alapján nem igényelhet már személyi kölcsönt sehol sem véleményem szerint, de mivel pénzbe nem kerül az igénylés, javaslom próbálja meg 1-2 helyen.
   Fitos Szilárd

 • Zoli szerint:

  Sziasztok!!
  Az lenne a kérdésem,hogy van e kiskapu ahhoz,hogy a bár listát kikerüljem,ugyanis kezesként hamarosan fel fogok kerülni.Nem szeretném más helyett kifizetni a tartozását.Léci írjatok!!

 • OroszSándor szerint:

  Tisztelt ügyintéző. Személyi kölcsönt igényelhet BÁR listás ausztriai banktól?

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Sándor!
   Osztrák bank magyar állampolgárnak nem folyósít (alapesetben) személyi kölcsönt.

 • Zoltán szerint:

  Tisztelt hitelinfó!

  Hitelt szeretnénk felvenni egy vidéki építési telekre, aminek az értéke megközelítőleg 3 millió Ft. Fél éve vagyunk passzív BAR listán.
  Van valami megoldás rá?

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Zoltán!
   Partnerereinknél jelenleg sajnos nem oldható meg az igénylés az Ön által leírt feltételekkel. Alacsony az ingatlan érték is, illetve minimálisan 12 hónapja lezárt BAR esetén tudunk szabad felhasználású ajánlatot adni.

 • Margit szerint:

  nem vagyok bárlistán soha nem is voltam de most óriási bajban vagyok. nyugdíjas vagyok 52000ft nyugdíjjal,67 éves hitelem kölcsönöm nincs. 800000ft kellene. van lehetőség

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Margit!
   Sajnos a jövedelem is alacsonyabb, mint a minimálisan elvárt illetve az életkor is több az igénylés során elfogadhatónál.

 • Vajda Henrik szerint:

  kölcsönt szeretnék felvenni maximum 3hónapos futamidőre,külföldi munka kezdés újrakezdéséhez.
  jól kereső szakmával rendelkezem/hentes/1400-1600 eurónyi bevétellel havonta.maximum 300 ezer forintnyi segítségre lenne szükségem.
  szíves ügyintézésüket előre is köszönöm:

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Henrik!
   Sajnos ebben az esetben nem tudunk Önnek segíteni, mert jelenleg nem rendelkezik munkaviszonnyal.

 • István szerint:

  Telekvásárlásra szükségem van 2.500000Ft-ra.Bár listás vagyok.Van rá lehetőség,hogy hitelt kapjak?

 • Istvánné szerint:

  Présház zártkertben az ára 2.500000Ft.Bár listás vagyok ésérdeklődöm kaphatok hitelt a megvásárlásához.

 • rencsi szerint:

  500000 ft szeretnék felvenni de a lakáshitelt a fólyószámráról vonják .Van e lehetöség pénzt felvenni?

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Rencsi!
   A jövedelem 35 %-ba bele kell férnie a meglévő és az új hitel havi törlesztő részletének. Tehát ha pl 50 ezer a havi részlete jelenleg és az új hitelnek havi 20 ezer a fizetési kötelezettsége, akkor 210 ezer ft jövedelemmel kell rendelkeznie.

 • Imre szerint:

  Nem vagyok BAR listás, nyugdíjas vállalkozó vagyok. Nyugdíjam 83000 Ft. Jelenleg 1400000 Ft-ra lenne szükségem. 65 éves vagyok. Van-e rá lehetőség hogy 14-ig hozzá jussak a pénzhez kérnék valami ajánlatot. Köszönöm.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Imre!
   Partnereinknél 65 éves személy már nem tud személyi kölcsönt igényelni jelenleg. A lejáratkori korhatár most 65 év.

 • Henrik szerint:

  kölcsönt szeretnék felvenni maximum 3hónapos futamidőre,külföldi munka kezdés újrakezdéséhez.
  jól kereső szakmával rendelkezem/hentes/1400-1600 eurónyi bevétellel havonta.maximum 300 ezer forintnyi segítségre lenne szükségem.
  szíves ügyintézésüket előre is köszönöm:
  Henrik

 • Olga szerint:

  Tisztelt Cím!

  A férjemmel együtt aktív BAR listások vagyunk. Szeretnénk hitelt felvenni, hogy minden tartozásunkat rendezni tudjuk, de nem tudjuk hogyan tudnánk ezt megvalósítani. A páromnak bejalantatt munkahelye van, én Gyesen vagyok itthon a gyermekünkkel. Ketten együtt több, mint 200000Ft jövedelemmel rendelkezünk.
  Kérem segítsen nekünk valamilyen megoldást találni a helyzetünkre.
  Segítségét előre is köszönöm!
  Tisztelettel:
  Petőné Huszti Olga

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Olga!
   Ak aktív BAR lista mindenhol kizáró okot jelent a hiteligénylés során.

 • zoltán szerint:

  A kérdésem az lenne, hogy aktív bárosok vagyunk a párommal.van ingatlanunk ami teher mentes, de nem vehetünk fel rá hitelt mert csak gazdasági épület van rajta.van egy 90 négyzetméteres alap lábazat is,az ingatlanon, de ezt nem veszik figyelembe. A gazdasági épület 2 szoba konyha fürdőszoba.Víz gáz bent van.lakóépületként funkcionál.Munkahelyem van, a párom munkanélküli.3.5milló ft-os személyi hitelt szeretnénk kiváltani.Segítségét előre is köszönöm!

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Zoltán!
   Aktív BAR-osként még ingatlanfedezettel sem tudnak hitelt igényelni sehol sem. Ez mindenhol kizáró okot jelent.

 • Tibor szerint:

  Én pasziv BAR-os vagyok december 22-én egyenlitetem ki a pénzt a végrehajtonál személyesen kp-vel fizetem.szeretnék felvenni személyi kolcsont mikor sikerülhet Április 1-én lesz 2 éves munkaviszonyom 23 leszek decemberben.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Tibor!
   A passzív BAR jelenleg kizáró okot jelent minden partnerünknél, de a törvényi változások értelmében már csak 1 évig őrzik meg az adatokat a BAR listán ebben az esetben.

 • András szerint:

  tisztelt Címzett !
  Aktiv KHR listában szerepelünk a feleségemmel együtt.
  A családi házunk vidéken van , de lizingeljük az OTP től.
  Munkaviszonnyal rendelkezünk mindketten. Sürgősen hitelre lenne szükségünk, hogy a problémánkat megoldjuk.
  Előre fizetni nem tudunk, de a hitel folyósítása után tisztességgel megfizetjük a költségeket.
  Kérdésem: Van -e megoldás 1.000.000 Ft személyi hitelre?
  Tisztelettel:
  András

  • Hitelnet szerint:

   Kedves András!
   Az aktív és a passzív BAR lista kizáró okot jelent a személyi kölcsön igénylése esetén.

 • józsef szerint:

  jó napot érdeklödnék több mint 2 éve rendeztem az adóságomat,most passziív statuszban vagyok mikor és hogyan tudnék személyi kölcsönt igényelni?folyamatos munkaviszonnyal rendelkezem4-éve válaszát köszönöm.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves József!
   A passzív BAR lista kizáró okot jelent a személyi kölcsön igénylése során. Márciustól azonban az 1 évnél régebbi KHR státuszok törlésre kerülnek, így elvileg megoldható lehet az igénylés.

 • józsef szerint:

  annyit had kérdezzek még erről kapok valami megszüntető határozatott?amennyiben lekerültem a passzív bar-ról.

 • Vera szerint:

  T.Címzett!
  Én passzív bar-os vagyok, 2009.novemberben történt, hogy bementem az OTP Bankhoz, hogy rendezzem tartozásomat, de azt mondták már feladták a behajtóhoz. Szerettem volna kifizetni, de azt mondták nem tudják, hogy mennyit kell fizetnem, mert még a behajtó céghez nem ért oda a behajtás. A teljes tartozást egy összegben másnap kifizettem, mégis felraktak a Bar listára.Amiről most szereztem tudomást. Személyi kölcsönre lenne szükségem a nettó havi bérem kb. 150000ft, volna-e valamire lehetőségem? Válaszát előre is köszönöm. Vera

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Vera!
   Jelenleg egyik partnerünknél sem igényelhető fedezet nélküli személyi hitel BAR lista esetén. Ez kizáró okot jelent mindenhol.

 • Zsiros Dóra szerint:

  Üvözlöm! 2010 októberben kerültem fel a passzív BAR listára. Milyen lehetőségem lenne a meglévő hiteleim rendezésére ingatlanfedezet nélkül? A nettó átlagkeresetem 220.000 Ft körül van.
  Válaszát előre is köszönöm!
  Dóra

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Dóra!
   BAR lista esetén személyi hitel ingatlan fedezet nélkül nem igényelhető, ez kizáró okot jelent minden partnerünknél.

 • Elven szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  Minden alkalommal mikor olvasom hitel barosoknak is, aktív barosoknak is, megkattan bennem valami. Talán most!! Talán én is túlélem ezt a helyzetet. S nem 65 éves koromban álmodozhatok mi lett volna ha… Nem kell árvaként felnőni. Az én apám is elindított volna az élet útján, ha a diákhitelem nem vitt volna bar listára. Ha a 33 négyzetméteres lakásom nem 25 évre vehettem volna meg, másik kettő hitellel, mert előlegre, közjegyzőre sem volt pénzem. De kell a magyar munkahely, a tuti semmi levonható jövedelem. Nővérként 100.000.- Ft a keresetem 1 eltartott kiskorúval. S akkor az OTP 110000 hitelt adott mindenfele adóstárs hazug bevonással. Én aláírtam, ők meg kapták a jutalmat. Én szívok, ők karácsonyoznak. Most már nincs állásom, de haladok. Dolgozom, van időm rá. Találtam olyan segítséget, akikre számíthatok, a havi törlesztésemben segítenek. De nem kapok hitelt, hogy legalább a következő 20 év 10 nyomorúságra redukálódjon. S a 11 éves fiam se ábránduljon ki ebből az életből. Kérem válaszoljanak, lesz ebből kiút?? Vagy nem is melengetik a mézes madzagot. Bar jobban járok, ha elfelejtem egy idő után azt is, honnan jöttem, és ki vagyok. A hitem még megvan. Tisztességesen dolgozom, ember maradok, de a fiam mire nő fel, csak a Jó Isten tudja. Köszönöm. Ja és a főiskolát el fogom végezni, arra még van időm. Talán. Teológiát kellett abbahagynom, mert nem volt pénzem 50% jegyre, iskolába utazni havonta 2x. Ingyen tanultam jó eredménnyel. Nyomorodjon az, aki így alakította több millió ember életét. Köszönöm.

 • Gábor szerint:

  Jó napot kívánok!
  Egy kisebb összegű hitelt szeretnék felvenni rövid futamidővel, de sajnos bárlistára kerültem a volt FŐNÖKÖM miatt. Jelenleg Németországban dolgozom. Ebben az ügyben kérném segítségüket! Előre is Köszönöm!

 • Etelka szerint:

  Volt egy jelzáloghitelem, de sajnos a magas svájci frank miatt nem tudtam tovább fizetni. Felmondták a hitelemet, jelenleg is vonják a bérem 33%-át.
  A kérdésem az lenne, hogy aktív BAR-os státusszal, tudok-e bármilyen vagy bármennyi akár a legkisebb összegű hitelt is felvenni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Etelka!
   Aktív BAR-os tartozással nincs lehetősége pénzügyi partnereink egyikénél sem hitelfelvételre, így sajnos még kis összegű hitelhez sem juthat hozzá ebben az esetben.

 • Tóthné szerint:

  Passzív bárlistásoknak személyi hitel felvétele lehetséges-e?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   Személyi hitelt passzív bárlistásoknak sem nyújtanak pénzügyi partnereink. A hitelfelvétellel meg kell várni míg a negatív tartalmú hitelinformációk törlésre kerülnek a rendszerből.

 • Roland szerint:

  Szeretnék egy kisebb összegű hitelt felvenni, de bárosokat mindig elutasítják.
  Hogyan tudnám felvenni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Roland!
   Ingatlanfedezet nélküli személyi hitel igénylésénél a negatív tartalmú BAR lista valóban kizáró okot jelent minden pénzintézetnél, így sajnos irodánk sem tud segíteni Önnek.

 • zatureczki istvánné szerint:

  Telefonszámot kérhetek?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   Irodáink elérhetőségét, telefonszámát IDE kattintva találja meg. Itt választhatja ki az Ön lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

 • Károly szerint:

  Korábban, kb. 6 éve a nevemre vett banki kölcsönnel, nem lízingre, egy kocsit a fiam. Most jöttem rá, hogy a kölcsön törlesztését elmulasztotta és ezért engem feltettek BÁR listára. Szerettem volna egy kártyahitelt kérni 300 ezer forint keretig. Minden további nélkül megkaptam volna, de az utolsó pillanatban közölte az ügyintéző, hogy bár listán vagyok, s ezért nem kaphatok kölcsönt.
  Ekkor jöttem rá, hogy miért kerültem fel.
  Kérdésem, hogy egyáltalán kaphatnék-e valahol egy 300 ezer Ft kártyahitelt vagy egyéb rulírozó személyi kölcsönt? 300 ezer Ft a nyugdíjam.
  Kérem szíves válaszukat. Esetleg külföldi bank?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Károly!
   BAR lista esetén egyik banknál sincs lehetőség hitelfelvételre, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelajánlatot adni.

 • Béla szerint:

  Szeretnék érdeklődni, hogy báros vagyok, nyugdíjas. Van-e mód arra, hogy felvegyek személyi hitelt?
  Köszönöm: Béla

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Béla!
   BAR-os személynek pénzügyi partnereinknél sajnos nincs lehetősége hitelfelvételre. Ezért nem tudunk segíteni Önnek a személyi kölcsön felvételében.

 • burai.robert szerint:

  Sajnos én is BAR listán vagyok, de hitelt szeretnék felvenni, mivel már lassan két éve lesz, hogy dolgozom. Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Róbert!
   BAR lista esetén sajnos egyik pénzügyi partnerünknél sincs lehetőség személyi kölcsön felvételére, ezért sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelajánlatot adni.

 • Mária szerint:

  Érdeklődni szeretnék BAR-listásak vagyunk, de lakást szeretnénk vásárolni úgy, hogy a megvásárolandó ház lenne a fedezet! Lehetséges, hogy így kapnánk hitelt? Bejelentett munkahely van!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Mária!
   A lakásvásárlási hitel fedezete általában a vásárolandó lakóingatlan, de BAR lista esetén sajnos nincs lehetőség lakásvásárlási hitel felvételére.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket