OTP személyi kölcsön

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Az OTP Banknál igényelhető személyi hitelek felől szeretne részletesen tájékozódni? Keresse meg a Hitelnet Ügyintézőit személyesen, telefonon, vagy e-mailben, s választ kaphat a Pénzintézet személyi hiteleit illető kérdésekre, ugyanis az OTP Bank hiteltermékei – köztük az ingatlanfedezet bevonása nélküli személyi hitel – is megtalálhatók irodánk hitelkínálatában.

Miért érdemes Bankpartnerünk személyi kölcsönét választania? Íme, az érvek:

 • A fedezet nélküli hitel összege az Ön igazolt nettó jövedelmének akár a tízszeresét is elérheti, így alkalma nyílhat arra, hogy korábbi terveit azonnal megvalósítsa, illetve a hiteligénylés során az esetleges akciókat kihasználja.
 • Pénzügyi partnerünk személyi kölcsöne arra is alkalmas, hogy Ön jelenlegi, kedvezőtlen feltételű hitelét kiváltsa, s ennek köszönhetően mérsékelje háztartása anyagi terheit.
 • A személy hitel összege és futamideje egyaránt az Ön egyéni igényeihez és lehetőségeihez igazodik: a kölcsön az adott hitelkonstrukciótól és a hitelbírálat eredményétől függően akár 84 hónapos futamidőre is felvehető.
 • A kölcsön összege maximum 5 millió forintig terjedhet.
 • A személyi hitelt Bankpartnerünk biztosíték mellett folyósítja, mely biztosítékot ez esetben az Ön jövedelme jelenti, tehát nincs szükség ingatlanfedezet bevonására.
 • Meghatározott feltételek teljesülése esetén Ön akár személyes okmányainak (érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya) bemutatásával is készpénzhez juthat. Ennek feltételeiről, kérjük, érdeklődjön a Hitelnet irodáiban vagy Partnereinél.
 • Az OTP által nyújtott személyi hitel mellé Ön igényelhet törlesztési biztosítást is, mely halál esetén, balesetből eredő egészségkárosodás, illetve rokkantság, valamint keresőképtelenség és munkanélküliség esetén is segítséget nyújt Önnek hitele visszafizetésében. A törlesztési biztosítás díjának kiegyenlítése havonta, a törlesztő részletek megfizetésével egyidejűleg is történhet.
 • A havi esedékességű törlesztési napot 1. és 28-a között Ön határozhatja meg az alapján, hogy Önnek melyik nap a legalkalmasabb a hiteltörlesztésre.

Bankpartnerünk fedezet bevonása nélküli személyi hitelét Ön igényelheti forint és euró alapon egyaránt. Az euró alapú kölcsönről azonban tudni kell, hogy a hitel folyósítása és törlesztése is forintban történik. A Bank a hitel forintban meghatározott összegét deviza vételi árfolyam alapján számolja ki. A havi törlesztés összege pedig deviza eladási árfolyamon kerül kiszámításra. A kölcsön nyilvántartása azonban a teljes futamidő alatt euróban történik Továbbá euró alapú hitel esetén lehetőség van az euróban történő elő-és végtörlesztésre.

Címkék: , ,

Kérdése van?Kattintson ide és tegye fel kérdését
Hozzászólások
 • Gregus Péterné szerint:

  Tisztelt Cím! Leszázalékolt, 54 éves nyugdíjas vagyok. Nyugdíjam havi összege 61930Ft,mely évek óta az OTP-nél vezetett folyószámlámra érkezik. Mindösszesen egy fajta hitelem van, aminek havi törlesztő részlete 12-13 ezer Ft. Törlesztés a fent említett folyószámláról történik. Most szeretnék felvenni 100000Ft személyi kölcsönt. Kérdésem az lenne, hogy lenne-e rá lehetőségem, illetve, mennyi lenne a havi törlesztő részletem 1 vagy 2 év futamidővel számolva? Köszönettel: Gregus Péterné

 • Kiss Éva szerint:

  üdv. én azt szeretném meg tudni hogy van egy lakás amit meg akarunk venni de sajnos van rajta 3.5millió forint tartozás még két hónap múlva leszek csak hitel képes de ezt mivel meg van terhelve a lakás így is kapok rá lakás vásárlási hitelt vagy úgy gondoltam még hogy nem e lehet ne ügyvédileg egy olyan papírt írni hogy én törlesztem a hitelt ami a lakáson van de amelyik naptól kezdve át veszem a hitel atóll fogva én vagyok a tulajdonos vagy van más lehetőség minden fajta meg oldás érdekel válaszát várom és köszönöm

  üdv.Kiss Éva

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Éva!
   Ilyen lehetőség nincs, és ne is menjen bele, hogy Ön törleszt egy hitelt, amit nem Ön vett fel. Várja meg, amíg hitelképes és akkor igényeljen lakásvásárlási hitelt.

 • Kovács Józsefné szerint:

  6 millió forint japán jen alapú kölcsönt vettem fel 2007-ben. Ha szeretnék élni a kedvezményes végtörlesztéssel, vehetek-e fel ennek kifizetésére forint alapú jelzáloghitelt?

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Érdeklődő!
   A kedvezményes végtörlesztéshez igényelhető forint alapú jelzáloghitel. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő forint alapú hitelkonstrukciókról.

Szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Amennyiben más témában szeretné megkérdezni hitelszakértőinket, kérjük kattintson IDE

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Kérdése van?